Online videoer
Grundet Covid-19 har danseskolens hold lavet seje/fine/søde og ikke mindst kreative videoer som afslutning på året i stedet for det årlige julebal. Alle videoerne kan ses lige her
27.12.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Opstart d. 8. februar 2021
Når vi starter op igen er det med helt nye danse på vores hold, så kom og vær med! 
Se ugeplanen her
Se holdoversigt her 
Tilmeld dig her
Følge os på Facebook og Instagram
 
30.06.2019 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Vild med Dans - NYT HOLD!
Så har du mulighed for at lære sjove danse fra Vild med Dans, når vi starter et nyt begynderhold d. 8. februar. Vi viser også, hvordan de populære danse bruges som "gå-i-byen" dans. Vi hjælper dig gerne med at finde en dansepartner.
06.10.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
TikTok dans
Vores første TikTok hold blev fyldt op i første uge, men vi har startet et NYT hold og der er stadig ledige pladser, holdet danser onsdage kl. 16:10.
Tilmeld dig her
01.07.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Polterabend/Brudevals
House of Dance har ry for Aalborgs bedste Polterabends. Vi sikrer at alle får en rigtig sjov danseoplevelse. Vi hjælper også gerne med brudevalsen.
Læs mere om stilarter og priser her
 
14.03.2018 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Prøvetime
House of Dance tilbyder én uforpligtende prøvetime inden tilmelding, dog er der grundet COVID-19 begrænset antal pladser. Derfor bedes du ringe eller skrive til os inden du møder op til din prøvetime.
01.11.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Uforpligtende prøvetime
Din første lektion hos os er uforpligtende, også selvom du har betalt for dit hold. Man er altid velkommen til at møde op til en uforpligtende prøvetime, dog kan vi grundet COVID-19 ikke garantere plads til alle, så vi anbefaler at tilmelde sig på forhånd. Man må prøve ligeså mange hold som man har lyst til, men kun én prøvetime på hvert hold inden tilmelding. Vi har løbende opstart på de fleste hold, så nåede du ikke med fra start så skriv i bemærkninger, hvornår du har din første prøvetime og du betaler kun fra den dag (vi justerer 2. rate eller tilbagebetaler differencen v. helårlig betaling).
05.08.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sociale Medier
Følg os på Facebook og Instagram. Her kommer der løbende nyheder om den nye sæson samt fra hverdagen på danseskolen. Du kan også abonnere på vores YouTube kanal og se videoer fra tidligere shows.
10.06.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Børnefødselsdag
Hold din fødselsdag i House of Dance.
Vi tilbyder f.eks. 1 danselektion efter eget valg kombineret med hygge og spisning af medbragt mad i vores dejlige café.
Se stilarter etc. nedenfor. 
08.03.2017 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Afdansningsbal
Vi siger tusind tak for et flot afdansningsbal.
Du kan se de fine billeder fra dagen i vores foto Galleri 
Og de mange gode video klip, i vores video Galleri 
24.03.2019 af Jeannette Søndergaard - Læs mere