Opstart i 2024
Alle hold starter på nye koreografier i januar. Derfor er det et perfekt tidspunkt at starte til dans. Her kan du se holdoversigt,  Ugeplan, VodskovDronninglund  eller Workshops 
22.06.2023 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Polterabend/Brudevals
House of Dance har ry for Aalborgs bedste Polterabends. Vi sikrer at alle får en rigtig sjov oplevelse. Læs mere om stilarter og priser her 
Vi hjælper også gerne med brudevalsen, læs mere her
14.07.2016 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sociale Medier
Følg os på Facebook og Instagram. Her kommer der løbende nyheder om den nye sæson samt fra hverdagen på danseskolen. Du kan også abonnere på vores YouTube kanal og se videoer fra tidligere shows.
10.06.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Pardans for børn!
Vi har flere der mangler partnere på vores hold mandag kl. 16:05. Vi har f.eks. en dreng på 7 år, der søger en sød pige. Vi har også piger på 8 og 9 år, der mangler partnere. Derfor inviterer vi alle danseglade børn til en prøvetime mandag kl. 16:05.
18.04.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Billeder juleshow
Billederne fra juleshowet kan ses på vores Facebook profil og videoerne er at finde på danseskolens YouTube kanal. 

Husk allerede nu at reservere torsdag  d. 18. maj til afdansningsbal.

04.11.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Hip hop for voksne - NYT!!!!
Da der var venteliste på vores eksisterende hip hop hold for voksne begynder/lidt øvede, har vi netop startet et helt nyt hold onsdage kl. 20:25. skynd dig at reservere din plads HER
12.03.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Prøvetime
House of Dance tilbyder én uforpligtende prøvetime inden tilmelding, dog er der grundet COVID-19 begrænset antal pladser. Derfor bedes du ringe eller skrive til os inden du møder op til din prøvetime.
01.11.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Uforpligtende prøvetime
Din første lektion hos os er uforpligtende, også selvom du har betalt for dit hold. Man er altid velkommen til at møde op til en uforpligtende prøvetime, dog kan vi grundet COVID-19 ikke garantere plads til alle, så vi anbefaler at tilmelde sig på forhånd. Man må prøve ligeså mange hold som man har lyst til, men kun én prøvetime på hvert hold inden tilmelding. Vi har løbende opstart på de fleste hold, så nåede du ikke med fra start så skriv i bemærkninger, hvornår du har din første prøvetime og du betaler kun fra den dag (vi justerer 2. rate eller tilbagebetaler differencen v. helårlig betaling).
05.08.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Dansepartnere søges

Vi mangler herrer til vores begynderhold. Mangler du også en dansepartner, så send en mail til os. Vi har også flere i vores kartotek, der søger en at danse med til lidt øvede/øvede hold. 

25.08.2018 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Børnefødselsdag

Hold din fødselsdag i House of Dance.
Vi tilbyder f.eks. 1 danselektion efter eget valg kombineret med hygge og spisning af medbragt mad i vores dejlige café.
Se stilarter etc. nedenfor. 

08.03.2017 af Jeannette Søndergaard - Læs mere