Videoer
Husk du altid kan kigge forbi danseskolens YouTube kanal og søge inspiration til valg af dine hold. Her ligger mange skønne videoer fra tidligere shows. Du kan også se billeder eller ældre videoer i vores galleri. 
18.06.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Gå-i-byen dans
Er du også en af dem, der gemmer sig i baren, når der bliver spillet op til dans…? Så har du muligheden for at komme til en 3-turs workshop, hvor du kan lære basic trin og sjove variationer, der kan bruges i byen. Tilmeld dig her

 

 

20.09.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Vild med Dans - opstart uge 43
Så har du muligheden for at lære de sjove danse fra Vild med Dans. Vi viser hvordan de populære danse kan bruges når "man er ude".
Nyt begynderhold mandag kl. 19:50 fra uge 43. Tilmeld dig her
Vi hjælper også gerne med at finde en dansepartner. 

10.07.2019 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Ny sæson 22/23!!!
Så er den nye sæson i gang med mange spændende nye hold og du kan stadig nå at være med!  Der er ledige pladser på flere hold og vi tilbyder altid én uforpligtende prøvetime. Se Holdoversigten eller Ugeplan.  


04.06.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Polterabend/Brudevals
House of Dance har ry for Aalborgs bedste Polterabends. Vi sikrer at alle får en rigtig sjov oplevelse. Læs mere om stilarter og priser her 
Vi hjælper også gerne med brudevalsen, læs mere her
14.07.2016 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Instruktører
Er du interesseret i at blive en del af House of Dances instruktørteam, så send os din danse CV og nogle videoer. Vi elsker at få nye dygtige instruktører med i vores team.

 

07.05.2017 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Prøvetime
House of Dance tilbyder én uforpligtende prøvetime inden tilmelding, dog er der grundet COVID-19 begrænset antal pladser. Derfor bedes du ringe eller skrive til os inden du møder op til din prøvetime.
01.11.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Uforpligtende prøvetime
Din første lektion hos os er uforpligtende, også selvom du har betalt for dit hold. Man er altid velkommen til at møde op til en uforpligtende prøvetime, dog kan vi grundet COVID-19 ikke garantere plads til alle, så vi anbefaler at tilmelde sig på forhånd. Man må prøve ligeså mange hold som man har lyst til, men kun én prøvetime på hvert hold inden tilmelding. Vi har løbende opstart på de fleste hold, så nåede du ikke med fra start så skriv i bemærkninger, hvornår du har din første prøvetime og du betaler kun fra den dag (vi justerer 2. rate eller tilbagebetaler differencen v. helårlig betaling).
05.08.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sociale Medier
Følg os på Facebook og Instagram. Her kommer der løbende nyheder om den nye sæson samt fra hverdagen på danseskolen. Du kan også abonnere på vores YouTube kanal og se videoer fra tidligere shows.
10.06.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Dansepartnere søges
Vi mangler herrer til vores begynderhold. Mangler du også en dansepartner, så send en mail til os. Vi har også flere i vores kartotek, der søger en at danse med til lidt øvede/øvede hold. 
25.08.2018 af Jeannette Søndergaard - Læs mere