Afdansningsbal d. 26. maj
Vi glæder os til afdansningsballet i Stadionhallen d. 26. maj, se invitationen. Gå heller ikke glip af vores hyggelige Afterparty for unge/voksne dansere og forældre. Hør også mere om vores fordelagtige sponsorpakker med bordpladser. Billetter til begge arrangementer kan købes på danseskolen.

26.03.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Instruktører
Planlægningen af den nye sæson går snart i gang - er du interesseret i at blive en del af House of Dances fantastiske Instruktør-Team, så send os en ansøgning snarest muligt. 

07.05.2017 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
4-ugers sommerdans
Så er programmet for SOMMERDANS klart! Der er 4-ugers dans fra uge 22 - 25. Der er hold i showdance, hip hop, contemporary og ballet. Tilmeldingen er åben nu - skynd dig at reservere din plads her
18.04.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Polterabend/Brudevals
House of Dance har ry for Aalborgs bedste Polterabends. Vi sikrer at alle får en rigtig sjov oplevelse. Læs mere om stilarter og priser her 
Vi hjælper også gerne med brudevalsen, læs mere her
14.07.2016 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Summer Dancecamp 2022
Så er tilmeldingen til SUMMER DANCECAMP 2022 åben. Det er tirsdag - fredag i uge 26, kl. 9:00 - 15:00. Campen er for alderen 7 - 14 år og for både eksisterende og nye elever. Tilmeld dig her
10.04.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Videoer
Er du i tvivl om valg af hold, så søg inspiration i vores mange videoer på YouTube her eller i vores Galleri.

Husk at følge os på Facebook og Instagram

 

30.06.2019 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Holdoversigt/Ugeplan
Vi har løbende opstart på de fleste hold, kontakt os for info.
Se Holdoversigt 
Se Ugeplan

Vi tilbyder én uforpligtende prøvetime.
18.12.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Prøvetime
House of Dance tilbyder én uforpligtende prøvetime inden tilmelding, dog er der grundet COVID-19 begrænset antal pladser. Derfor bedes du ringe eller skrive til os inden du møder op til din prøvetime.
01.11.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Uforpligtende prøvetime
Din første lektion hos os er uforpligtende, også selvom du har betalt for dit hold. Man er altid velkommen til at møde op til en uforpligtende prøvetime, dog kan vi grundet COVID-19 ikke garantere plads til alle, så vi anbefaler at tilmelde sig på forhånd. Man må prøve ligeså mange hold som man har lyst til, men kun én prøvetime på hvert hold inden tilmelding. Vi har løbende opstart på de fleste hold, så nåede du ikke med fra start så skriv i bemærkninger, hvornår du har din første prøvetime og du betaler kun fra den dag (vi justerer 2. rate eller tilbagebetaler differencen v. helårlig betaling).
05.08.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sociale Medier
Følg os på Facebook og Instagram. Her kommer der løbende nyheder om den nye sæson samt fra hverdagen på danseskolen. Du kan også abonnere på vores YouTube kanal og se videoer fra tidligere shows.
10.06.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere