Venteliste på ballet 4 - 7 år
Vores ballethold 4 - 7 år er fyldt op, men flere børn prøver 2 hold og skal efterfølgende vælge, så vi formoder der kommer ledige pladser efter på torsdag. Hvis der kommer mange på ventelisten vil vi forsøge at åbne et nyt hold. 
23.08.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Online videoer
Er du i tvivl om hvilke(t) hold du skal vælge i denne sæson, så kan du søge inspiration i vores mange videoer.

Se de nyeste videoer her eller find ældre videoer i vores galleri.

 

27.12.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sæson 21/22
Så er den nye sæson i gang og du kan tilmelde dig her på hjemmesiden.

Se holdoversigten her
Se ugeplanen her
Følg os på Facebook og Instagram

 

30.06.2019 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Dansepartnere søges
Vi mangler herrer til vores begynderhold. Mangler du også en dansepartner, så send en mail til os. Vi har også flere i vores kartotek, der søger en at danse med til lidt øvede/øvede hold. 
25.08.2018 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Polterabend/Brudevals
House of Dance har ry for Aalborgs bedste Polterabends. Vi sikrer at alle får en rigtig sjov oplevelse. Læs mere om stilarter og priser her 
Vi hjælper også gerne med brudevalsen, læs mere her
14.07.2016 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Styr på Brudevalsen?
Vi guider jer trygt igennem brudevalsen inden jeres store dag. I kan vælge den traditionelle brudevals eller en kombi med jeres yndlingssange. Vi underviser jer også gerne i "gå-i-byen" dans, så I er klar til at indtage dansegulvet.
05.08.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Ledige jobs
Vi søger instruktører til børnedans og breakdance hold. Så går du med en instruktørdrøm i maven og kunne tænke dig at blive en del af vores team, så skynd dig at sende din ansøgning til os. Planlægningen af den nye sæson er i fuld gang!

 

21.06.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Prøvetime
House of Dance tilbyder én uforpligtende prøvetime inden tilmelding, dog er der grundet COVID-19 begrænset antal pladser. Derfor bedes du ringe eller skrive til os inden du møder op til din prøvetime.
01.11.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Uforpligtende prøvetime
Din første lektion hos os er uforpligtende, også selvom du har betalt for dit hold. Man er altid velkommen til at møde op til en uforpligtende prøvetime, dog kan vi grundet COVID-19 ikke garantere plads til alle, så vi anbefaler at tilmelde sig på forhånd. Man må prøve ligeså mange hold som man har lyst til, men kun én prøvetime på hvert hold inden tilmelding. Vi har løbende opstart på de fleste hold, så nåede du ikke med fra start så skriv i bemærkninger, hvornår du har din første prøvetime og du betaler kun fra den dag (vi justerer 2. rate eller tilbagebetaler differencen v. helårlig betaling).
05.08.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sociale Medier
Følg os på Facebook og Instagram. Her kommer der løbende nyheder om den nye sæson samt fra hverdagen på danseskolen. Du kan også abonnere på vores YouTube kanal og se videoer fra tidligere shows.
10.06.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere