Pardans for børn!
Vi har flere der mangler partnere på vores hold mandag kl. 16:05. Vi har f.eks. en sød dreng på 6 år og 120 cm høj, der søger en sød pige. Vi har også piger på 7 og 8 år, der mangler partnere. Derfor inviterer vi alle danseglade børn til en prøvetime på mandag kl. 16:05.
18.04.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Videoer
Husk du altid kan kigge forbi danseskolens YouTube kanal og søge inspiration til valg af dine hold. Her ligger mange skønne videoer fra tidligere shows. Du kan også se billeder eller ældre videoer i vores galleri. 
18.06.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Vild med Dans - NYT HOLD!
Så har du mulighed for at lære de sjove danse fra Vild med dans, vær med på vores begynderhold fra torsdag d. 26. oktober. Vi viser, hvordan de populære danse bruges som "gå-i-byen" dans. Vi hjælper dig gerne med at finde en dansepartner - vi har flere i vores kartotek, der mangler en partner. 
06.10.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sæson opstart 23/24
Så er sæsonen i fuld gang, men du kan stadig nå at være med. Her kan du se holdoversigtUgeplan Aalborg, VodskovDronninglund  eller Workshops
22.06.2023 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Polterabend/Brudevals
House of Dance har ry for Aalborgs bedste Polterabends. Vi sikrer at alle får en rigtig sjov oplevelse. Læs mere om stilarter og priser her 
Vi hjælper også gerne med brudevalsen, læs mere her
14.07.2016 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Konkurrencehold
Vi har rigtig mange spændende konkurrencehold i showdance, hip hop, disco og sportsdans. Har du misset vores audition, er der flere hold, du ikke behøver optagelse på eller du kan de næste uger lave en video-audition til enkelte hold. Læs mere her.
09.08.2022 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sociale Medier
Følg os på Facebook og Instagram. Her kommer der løbende nyheder om den nye sæson samt fra hverdagen på danseskolen. Du kan også abonnere på vores YouTube kanal og se videoer fra tidligere shows.
10.06.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Billeder juleshow
Billederne fra juleshowet kan ses på vores Facebook profil og videoerne er at finde på danseskolens YouTube kanal. 

Husk allerede nu at reservere torsdag  d. 18. maj til afdansningsbal.

04.11.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Prøvetime
House of Dance tilbyder én uforpligtende prøvetime inden tilmelding, dog er der grundet COVID-19 begrænset antal pladser. Derfor bedes du ringe eller skrive til os inden du møder op til din prøvetime.
01.11.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Uforpligtende prøvetime
Din første lektion hos os er uforpligtende, også selvom du har betalt for dit hold. Man er altid velkommen til at møde op til en uforpligtende prøvetime, dog kan vi grundet COVID-19 ikke garantere plads til alle, så vi anbefaler at tilmelde sig på forhånd. Man må prøve ligeså mange hold som man har lyst til, men kun én prøvetime på hvert hold inden tilmelding. Vi har løbende opstart på de fleste hold, så nåede du ikke med fra start så skriv i bemærkninger, hvornår du har din første prøvetime og du betaler kun fra den dag (vi justerer 2. rate eller tilbagebetaler differencen v. helårlig betaling).
05.08.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere