Online videoer
Grundet Covid-19 har danseskolens hold lavet seje/fine/søde og ikke mindst kreative videoer som afslutning på 2020. Videoerne kan ses her 

Følg os på Facebook og Instagram

 

27.12.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sæson 21/22
Vi arbejder på et nyt og spændende program med opstart i uge 34. Vi forventer at ha´ programmet klar i første halvdel af juli. Indtil da kan man søge inspiration i sidste sæsons program. Se holdoversigt her
Se ugeplanen her 
Følge os på Facebook og Instagram
30.06.2019 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Ledige jobs
Vi søger instruktører til børnedans, breakdance og Modern/Contemporary hold. Så går du med en instruktørdrøm i maven og kunne tænke dig at blive en del af vores team, så skynd dig at sende en ansøgning til os, da planlægningen af den nye sæson er i fuld gang.

 

21.06.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Polterabend/Brudevals
House of Dance har ry for Aalborgs bedste Polterabends. Vi sikrer at alle får en rigtig sjov danseoplevelse. Vi hjælper også gerne med brudevalsen.
Læs mere om stilarter og priser her
 
14.03.2018 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Aktiv Sommer
Kom til Aktiv Sommer d. 2. og 3. august kl. 11.30 - 13.00. Det er for alle 3. - 8. klasses elever og det er helt GRATIS, man kan frit vælge at deltage den ene dag eller begge dage - det er forskellige danse hver dag. Vi glæder os til at se jer.
14.06.2021 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Prøvetime
House of Dance tilbyder én uforpligtende prøvetime inden tilmelding, dog er der grundet COVID-19 begrænset antal pladser. Derfor bedes du ringe eller skrive til os inden du møder op til din prøvetime.
01.11.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Uforpligtende prøvetime
Din første lektion hos os er uforpligtende, også selvom du har betalt for dit hold. Man er altid velkommen til at møde op til en uforpligtende prøvetime, dog kan vi grundet COVID-19 ikke garantere plads til alle, så vi anbefaler at tilmelde sig på forhånd. Man må prøve ligeså mange hold som man har lyst til, men kun én prøvetime på hvert hold inden tilmelding. Vi har løbende opstart på de fleste hold, så nåede du ikke med fra start så skriv i bemærkninger, hvornår du har din første prøvetime og du betaler kun fra den dag (vi justerer 2. rate eller tilbagebetaler differencen v. helårlig betaling).
05.08.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Sociale Medier
Følg os på Facebook og Instagram. Her kommer der løbende nyheder om den nye sæson samt fra hverdagen på danseskolen. Du kan også abonnere på vores YouTube kanal og se videoer fra tidligere shows.
10.06.2020 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Børnefødselsdag
Hold din fødselsdag i House of Dance.
Vi tilbyder f.eks. 1 danselektion efter eget valg kombineret med hygge og spisning af medbragt mad i vores dejlige café.
Se stilarter etc. nedenfor. 
08.03.2017 af Jeannette Søndergaard - Læs mere
Afdansningsbal
Vi siger tusind tak for et flot afdansningsbal.
Du kan se de fine billeder fra dagen i vores foto Galleri 
Og de mange gode video klip, i vores video Galleri 
24.03.2019 af Jeannette Søndergaard - Læs mere