Medlemslogin Opret profil

2018/2019 20.08.2018  -  23.05.2019
Vejledning

LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING GRUNDIGT INDEN TILMELDING!

For at tilmelde dig skal du oprette en profil. Du skal tilmelde dig inden din 2. dansegang.
 
Priserne er tilrettet så de passer med opstart i januar 2019 og op til sæsonen slutter d. 23. maj. Starter man senere i sæsonen skriver du dato for 1. dansegang i bemærkninger og differencen vil blive tilbageført til dit dankort.

Hvis du ønsker at gå på flere hold, vil der være forskellige rabatter, der gælder:

Tilmelder du dig 2 hold opnår du 10% rabat på det billigste hold. For at få rabatten automatisk skal du tilmelde dig det længste/dyreste hold først.Du skal gennemføre 2 separate betalinger og til allersidst ved 2. hold tilmelding får du automatisk rabatten.

VIGTIGT! For at melde sig til Ubegrænset holddeltagelse (3 hold eller flere) eller opnå Kombi rabat (25% på 2. hold på udvalgte hold kombinationer) skal du tilmelde dig via flg. links, for at opnå din rabat: "UBEGRÆNSET" eller "KOMBI" og skrive de ønskede hold i bemærkninger. Du skal IKKE gå ind på de enkelte holdkasser.

Der opkræves 50 kr. admin gebyr pr. person ved tilmelding (kun én gang uanset hvor mange hold, du tilmelder dig). Beløbet dækker bl.a. koda/gramex afgifter, udgifter til medlemssystem, DDD gebyrer etc. Ønsker du at stoppe midt i en sæson, skal du udfylde udmeldelsesblanketten via hjemmesiden senest 14 dage inden en ny rate forfalder (kun muligt ved valg af ratebetaling).


Sommerdans 2019 (Dans)
Sommerdans 2019
En fantastisk mulighed for 5 sjove og spændende danse uger inden sommerferien.
Vi har 12 forskellige hold: 
MGP/Kidz hold 4 - 6 år
Showdance 7 - 11 år  
Showdance 12 - 16 år 
Showdance 9 - 13 år, øvede 
Showdance teen/ungdom, meget øvede  
Fortnite 7+ år 
Hip hop 7 - 11 år
Hip hop 12 - 16 år 
Hip hop 11 - 15 år, øvede/meget øvede  
Hip hop hold teen/ungdom, meget øvede
Dance Mix for voksne 
NYT!!! Jazzballet for voksne 
 


 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (14)

Hip hop (Hip)
Der er fart på og vi fyrer fede trin af til den nyeste musik. Hip hop street indeholder mange stilarter inden for hip hop. Vores instruktører underviser i de forskellige stilarter, som passer bedst til hver aldersgruppe og niveau. House of Dance har en stor tradition inden for hip hop og et utrolig stærkt instruktør team som har deltaget ved både VM, EM og DM´er.
Vores hip hop hold starter fra 5 år og går op til elite niveau. Vi har også voksen hip hop, for de voksne som bare elsker at danse og har lyst til det en gang om ugen uden at skulle stille op til konkurrence.
Vi har 15 ugentlige hold indenfor hip hop, så der er helt sikkert et der passer til dig.
Der er mulighed for at deltage i konkurrencer og shows.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (10)

Showdance (Show)
Showdance er et hit for alle dem, der elsker spændende og sjove koreografier. Showdance er en danseform med meget få grænser, dvs. der kan laves funky danse til tidens musik, tema danse fra film, musicals, musik videoer el. andet.
 
Der arbejdes også med smidighed, motorik og balance og eleverne er garanteret en sjov og inspirerende lektion med sved på panden.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (7)

Sportsdans (sport)
Har du lyst til at blive den nye sportsdanser? Vi danser de populære standard- og latindanse og der er mulighed for at deltage i div. turneringer i Danmark og udland. House of Dance har en stærk tradition for sportsdans og professionelle instruktører Jeannette Søndergaard og Henrik Tøsbæk.
 
Du behøver ikke at have en partner.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Vild med Dans (VMD)
Sjov, udfordrende og sved på panden, mens man lærer de kendte danse fra TV.
 
Stemningen er uformel og afslappet. Du lærer trin, der kan bruges når ”man er ude” – så du med garanti vil imponere venner og familie.
 
Let at bruge - sjovt at lære.
 
Vi har 8 forskellige hold og det er altid muligt at rykke op eller ned, hvis niveauet ikke passer.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Breakdance (Break)
Hvis du ønsker at breake er House of Dance stedet for dig. Vi har et fantastisk break miljø. I lærer trin, trick, battle-teknik m.m.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Funky Kidz/Show Kidz (Kidz)
FUNKY KIDZ:
Er du dreng eller pige i alderen 6 - 8 år, som brænder for at lære at danse som de gør i MGP og andre seje musik videoer, så er det her hold noget for dig. Det bliver rigtig godt med god musik og masser af energi og dans.
 
SHOW KIDZ:
Showdance hvor musik og koreografi er tilpasset de yngste (4 - 6 år), så de er garanteret en sjov og lærerig time.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Girly Style/Funky Showdance (Girly)
GIRLY STYLE
 
Er du danseglad og har lyst til at lære de funky dance moves fra de populære musikvideoer, så er det her et super hold for dig. Det er super hotte girly moves.
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Jazzballet (Showdance) for vok (Jazzb)
Holdet henvender sig til voksne damer, der gerne vil udfordres i en sjov og lærerig time. 
 
RABAT: Kombiner evt. dit medlemsskab til Jazzballet med Dance Mix, Pardans, Jazzballet eller voksen Hip hop og få 25% rabat på billigste hold.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Modern/Contemporary (Mod)
I House of Dance ligger vi stor vægt på modern/contemporary. Dette dels i respekt for genren selv som er en utrolig spændende, udfordrende og smuk danseform. Men i stor grad også fordi kernen i modern/contemporary er læren om teknik inden for dans. En teknik som kan overføres til alle genrer inden for dans. Det er tydeligt at se forskel på f.eks. en hip hop danser, som har teknikken fra modern/contemporary med sig og en som ikke har.
 
Modern/contemporary har sine rødder i balletten og showdance. Der bliver arbejdet intenst med smidighed, præcision og udførsel af dansen. Til alle som ønsker at dygtiggøre sig inden for dansen omend det er indenfor hip hop, disco, sportsdans, showdance eller andet, så anbefaler vi på det højeste at deltage modern/contemporary dance. Du vil mærke en tydelig forskel i din performance. Eller til dig som blot ønsker at deltage i modern/contemporary fordi det er så fantastisk en genre, så er det absolut også en mulighed.
 
Vi har to hold, teen samt ungdom/voksen. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Disco (Disco)
Disco dance danses til dancemusik, hvor tempoet er hurtigere end i streetstyle. Koreografien er derfor også hurtigere og du er dermed garanteret sved på panden! Der er stor styrke- og smidighedstræning i disco dans. Vi har disco hold fra 8 år, men er du yngre og synes disco lyder spændende, så skal du vælge funky kidz holdet om torsdagen. Det er en god introduktion.

Disco dance er cool, det er sjovt og hvis du har lyst er der gode muligheder for at deltage i konkurrencer.
Vi har 3 ugentlige hold.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Ballet (Bal)
Ballet kræver koncentration og selvindsigt. Du vil opleve, at der trænes med alle kroppens muskelgrupper og at du vil opnå god kropsstyrke og smidighed samt en flot holdning og en utrolig kropsbevidsthed. Der trænes ved barrer og der danses koreografier. Hvis du også danser andre stilarter, vil du opleve en utrolig forbedring idet at din styrke og teknik fra ballet, vil gøre dig en endnu stærkere danser i alle andre genrer.

Vi har altid vægtet den klassisk ballet utrolig højt i House of Dance, da den er grundstammen for dansen. Ballet er et yderst vigtig redskab bag alle dygtige dansere af begge køn og vi anbefaler stærkt alle danseinteresserede at tage balletundervisning sideløbende med deres træning i andre genre.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Dance Mix (Dance)
Her prøver I mange forskellige stilarter til blandet musik fra diverse genre. Vores instruktør har sat sit helt eget præg på koreografierne og sørger for, at det bliver en sjov og ikke mindst svedig time. Dette er holdet for dig, der ønsker god motion og har lyst til at prøve lidt af det hele.

RABAT: Kombiner evt. dit medlemsskab til Dance Mix med Pardans, Jazzballet eller voksen Hip hop og få 25% rabat på dit Dance Mix hold. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fortnite dans (Fortn)
Er du vild med de seje moves fra spillet ”Fortnite”, så har vi måske holdet for dig! Vi lærer de berømte ”emotes” sat sammen til seje koreografier til tidens musik.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fritræning (Træne)
Fritræning
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kombi Rabat (Kombi)
Kombi Rabat giver 25% rabat på dit 2. hold, hvis du vælger udvalgte hold kombinationer.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Ubegrænset Medlemskab (Ubegr)
Ubegrænset holddeltagelse er for de elever, der ønsker at danse på 3 hold eller flere.
Ved et ubegrænset medlemsskab er der fri deltagelse på alle hold (se nedenfor), der passer i alder og niveau.
 
Ubegrænset "Bronze" gælder til 50/60 min. hold.
 
Ubegrænset "Sølv" gælder til 50/60 min. hold + 1 x 75 min. hold
 
Ubegrænset "Guld" gælder til 50/60 min. hold + 2 x 75 min. hold
 
Ubegrænset "Platin" gælder til alle hold.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)