Medlemslogin Opret profil
Skip Navigation Links

Hip Hop Stilarter

 
HIP HOP/STREET 
Der er fart på og vi fyrer fede trin af til den nyeste musik. Hip hop/Street indeholder mange stilarter af hip hop. Vores instruktører underviser i de forskellige stilarter, som passer bedst til hver aldersgruppe og niveau. House of Dance har en stor tradition inden for hip hop og et utrolig stærkt instruktør team som har både VM, EM, DM m.v. med sig.
Vores hip hop hold starter fra 5 år og går op til elite niveau. Vi har også voksen hip hop, for de voksne som bare elsker at danse og har lyst til det en gang om ugen uden at skulle stille op til konkurrence. Vi har 16 ugentlige hold inden for hip hop, så der er helt sikkert et der passer til dig.
Der er mulighed for at deltage i konkurrencer i DDD, HHI, HHU og andre private turneringer.

Tilmeld dig HER
 
EXPERIMENTAL HIP HOP 
En Hip Hop stilart som bryder grænser for den gængse Hip Hop. Der eksperimenteres med basic Hip Hop trin dog uden at være begrænset af den traditionelle måde at bevæge sig på. Alle former for musik er tilladt, og er derfor med til at udvikle Hip Hop'ens trinsprog. Der fusioneres og leges med andre dansestilarter, som gør at udtrykket bliver mere personligt.
Holdet er for øvede dansere 13+ år og danser torsdag kl. 18:05. Undervises af Signe Voldby.

Tilmeld dig HER
 
AFROBEAT
Afrobeat er en af de nye trendy dansestilarter i Danmark. Stilen stammer fra Vestafrika, og er videreudviklet fra afrikanske danse.
Afrobeat er en energisk dans, hvor man godt kan få sved på panden.
Holdet er for 12+ år og danser onsdag kl. 16:10. Undervises af Michaela Attoh-Micah 
 
Tilmeld dig 
HER 


FUNKY KIDZ 
Er du dreng eller pige i alderen 6 - 8 år, som brænder for at lære at danse som de gør i MGP og andre musik videoer, så er det her hold noget for dig. Det bliver rigtig godt med god musik og masser af energi og dans.
Holdet danser tirsdag kl. 16:55 og undervises af Freja Christensen

Tilmeld dig HER

 

HOUSE 
House dans er en uptempo dansestil, der stammer fra New York og Chicago. House har et energisk udtryk og lægger vægt på ben og fodarbejde samt flydende kropsbevægelser. House er en blanding af mange forskellige stilarter så som afrikansk, tap, salsa, samba, jazz, moderne, men det hører under streetdance genren. Dansens udtryk er glæde, rytme, energi og musikalitet.  

House workshop fredag d. 29. oktober kl. 17:00 - 18:30. Tilmeld dig HER