Medlemslogin Opret profil
Skip Navigation Links

2022/2023 22.08.2022  -  25.05.2023
Vejledning

VIGTIGT - LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING GRUNDIGT INDEN TILMELDING!!! 

Alle priser er rettet til så de passer med opstart i MARTS 2023, se priserne for de enkelte hold nedenfor. Ved senere opstart skrives dato for din prøvetime i bemærkninger og vi vil refundere for perioden inden.

For at tilmelde dig skal du oprette en profil (elevens navn - ikke forældre). Hvis I er et par, skal I begge oprette en profil og begge skal tilmeldes. Du skal senest tilmelde dig inden din 2. dansegang. 

Hvis du ønsker at gå på flere hold, vil der være forskellige rabatter, der gælder:

Tilmelder du dig 2 hold opnår du 10% rabat på det billigste hold. For at få rabatten automatisk skal du tilmelde dig det længste/dyreste hold først. Du skal gennemføre 2 separate betalinger og til allersidst ved 2. hold tilmelding får du automatisk rabatten.  

VIGTIGT! For at melde sig til Ubegrænset holddeltagelse (3 hold eller flere) eller opnå Kombi rabat (25% på 2. hold på udvalgte hold kombinationer) skal du tilmelde dig via flg. links, for at opnå din rabat: "UBEGRÆNSET" eller "KOMBI" og skrive de ønskede hold i bemærkninger. Du skal IKKE gå ind på de enkelte holdkasser.

Sæsonen betales i 3 rater eller man kan opnå 4% rabat ved binding/forudbetaling for hele sæsonen.  

Der opkræves 100 kr. sæsongebyr pr. person ved tilmelding (kun én gang uanset hvor mange hold, du tilmelder dig). Beløbet dækker bl.a. koda/gramex afgifter, udgifter til medlemssystem, DDD gebyrer etc.   

Ønsker du at stoppe midt i en sæson, skal du udfylde udmeldelsesblanketten via hjemmesiden senest 14 dage inden en ny rate forfalder (kun muligt ved valg af ratebetaling).

 
 
Hip hop (Hip)
Der er fart på og vi fyrer fede trin af til den nyeste musik. Hip hop/Street indeholder mange stilarter inden for hip hop. Vores instruktører underviser i de forskellige stilarter, som passer bedst til hver aldersgruppe og niveau. House of Dance har en stor tradition inden for hip hop og et utrolig stærkt instruktør team som har deltaget ved både VM, EM og DM´er.
Vores hip hop hold starter fra 5 år og går op til elite niveau. Vi har også voksen hip hop, for de voksne som bare elsker at danse og har lyst til det en gang om ugen uden at skulle stille op til konkurrence.

Vi har 16 ugentlige hold inden for hip hop, så der er helt sikkert et der passer til dig.
Der er mulighed for at deltage i konkurrencer både som solo-danser, i en duo eller som hold.

Tilmeld/Læs mere - (14)

Showdance (Show)
Showdance er et hit for alle dem, der elsker spændende og sjove koreografier. Showdance er en danseform med meget få grænser, dvs. der kan laves funky danse til tidens musik, tema danse fra film, musicals, musik videoer el. andet.
 
Der arbejdes også med smidighed, motorik og balance og eleverne er garanteret en sjov og inspirerende lektion med sved på panden.
Tilmeld/Læs mere - (14)

Sportsdans (sport)
Har du lyst til at blive den nye sportsdanser? Vi danser de populære standard- og latindanse og der er mulighed for at deltage i div. turneringer i Danmark og udland. House of Dance har en stærk tradition for sportsdans og professionelle instruktører Jeannette Søndergaard og Henrik Tøsbæk.
 
Du behøver ikke at have en partner.
Tilmeld/Læs mere - (5)

Kidz hold (KIDZ)
House of Dance´s børnehold er altid et kæmpe hit for både piger og drenge! 
Børnene lærer, at bevæge sig til musikken og dansene læres igennem leg for de yngste. Der danses til de seje MGP børnesange, temasange fra kendte børneprogrammer, pop sange samt det mere traditionelle musik. Børnene lærer rytme og danseglæde.

Vi har 2 forskellige Kidz lørdagshold: 2 - 3 år, 4 - 6 år. Vores lørdagshold er en super god start på weekenden. På 2 - 3 år skal der være 1 voksen med per barn. 

I hverdagene har vi for de yngste:
Show Kidz 4 - 6 år onsdag kl. 17:05
Funky Kidz 6 - 8 år tirsdag kl.  16:55

Se også under Ballet, Hip hop og Sportsdans for flere hold for de yngste. 

 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Vild med Dans (VMD)
Sjov, udfordrende og sved på panden, mens man lærer de kendte danse fra TV.
 
Stemningen er uformel og afslappet. Vi viser hvordan de populære danse også kan bruges som "gå-i-byen" dans.
 
Let at bruge - sjovt at lære.
 
I House of Dance har du mulighed for at få en erstatningstime på et andet pardansehold såfremt du skulle være forhindret på dit eget hold. Så du behøver aldrig at gå glip af din dansetime.
 
Vi har 10 forskellige hold og det er altid muligt at rykke op eller ned, hvis niveauet ikke passer.
Priserne er pr. person, da ikke alle deltager med sin kæreste/ægtefælle. 
 
 
 
Tilmeld/Læs mere - (8)

Senior Dans (Senio)
Pardans for de som har mulighed for at danse om eftermiddagen.
 
Vi underviser i de traditionelle pardanse samt ligger vægt på hyggelig samvær i cafeen før og efter undervisningen og til diverse arrangementer.
Vi opdeler i niveau, så uanset om du er begynder eller øvet danser kan du være med på dette hold.
 
Holdet har opstart i uge 37 og der betales kun 2 rater af 670 kr. (3. rate opkræves ikke). Vi danser 12 gange før jul og 12 gange efter jul.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Disco (Disco)

Disco danses til musik, hvor tempoet er hurtigere end i streetstyle. Koreografien er derfor også hurtigere og du er dermed garanteret sved på panden! Der er stor styrke- og smidighedstræning i disco dans.


Du kan danse som solo-danser eller i en duo på dette hold.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Girly Style/Funky Showdance (Girly)
 
Er du danseglad og har lyst til at lære de funky dance moves fra de populære musikvideoer, så er det her et super hold for dig. 
Det er super hotte girly moves til lækkert musik som du kender.
 
 
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Modern/Contemporary (Mod)
I House of Dance ligger vi stor vægt på dansestilen modern/contemporary. Dette dels i respekt for genren selv som er en utrolig spændende, udfordrende og smuk danseform. Men i stor grad også fordi kernen i modern/contemporary er læren om teknik inden for dans. En teknik som kan overføres til alle genrer inden for dans. Det er tydeligt at se forskel på f.eks. en hip hop danser, som har teknikken fra modern/contemporary med sig og en som ikke har.
 
Modern/contemporary har sine rødder i balletten og showdance. Der bliver arbejdet intenst med smidighed, præcision, udførsel af dansen og selvfølgelig koreografi. Til alle som ønsker at dygtiggøre omend det er inden for hip hop, disco, sportsdans, showdance eller andet, så anbefaler vi på det højeste at deltage på et af vores modern/contemporary hold. Du vil mærke en tydelig forskel i din performance. Eller til dig som blot ønsker at deltage i modern/contemporary fordi det er så fantastisk en genre, så er det absolut også en mulighed.

Pga. den store popularitet for stilarten tilbyder vi for første gang hold fra 10 år til voksne. 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Ballet (Bal)
Ballet kræver koncentration og selvindsigt. Du vil opleve, at der trænes med alle kroppens muskelgrupper og at du vil opnå god kropsstyrke og smidighed samt en flot holdning og en utrolig kropsbevidsthed. Der trænes ved barrer og der danses koreografier. Hvis du også danser andre stilarter, vil du opleve en utrolig forbedring idet at din styrke og teknik fra ballet, vil gøre dig en endnu stærkere danser i alle andre genrer.

Vi har altid vægtet den klassisk ballet utrolig højt i House of Dance, da den er grundstammen for dansen. Ballet er et yderst vigtig redskab bag alle dygtige dansere af begge køn og vi anbefaler stærkt alle danseinteresserede at tage balletundervisning sideløbende med deres træning i andre genre.
Tilmeld/Læs mere - (4)

Hold i Vodskov (Vodsk)
Vi har 3 ugentlige hold i Spejlsalen i Vodskov Hallen om tirsdagen fra 4 år og op til 14 år.
 

 
 
 
 
 
Tilmeld/Læs mere - (3)

Hold i Dronninglund (Dron)
Vi har 3 Hip hop hold i Dronninglund Hallerne om onsdagen fra 4 år og op til 14 år.
 
Den søde Mille Kaastrup underviser alle 3 hold.
Tilmeld/Læs mere - (3)

Ubegrænset Medlemskab (Ubegr)
Ubegrænset holddeltagelse er for de elever, der ønsker at danse på 3 hold eller flere.
Ved et ubegrænset medlemsskab er der fri deltagelse på alle hold (se nedenfor), der passer i alder og niveau.
 
Ubegrænset "Bronze" gælder til 50/60 min. hold. (dog ikke 316B - vælg sølv)
 
Ubegrænset "Sølv" gælder til 50/60 min. hold + 1 x 75 min. hold (dog ikke 317C, 418C, 420C, 613C, 710C, 712C og 715C - vælg guld)

Ubegrænset "Guld" gælder til 50/60 min. hold + 2 x 75/90 min. hold (vælger man 2 konkurrencehold eller 1 konk. hold + teknikhold, skal man tilmeldes Platin)
 
Ubegrænset "Platin" gælder til alle hold.

Bemærk at for børne og junior konkurrencehold, skal der vælges en status højere end v. normale hold.Tilmeld/Læs mere - (4)

Kombi Rabat (Kombi)
Kombi Rabat giver min. 25% rabat på dit 2. hold, hvis du vælger udvalgte hold kombinationer.
Tilmeld/Læs mere - (3)

TikTok dans (TikTo)
Kom og vær på den nyeste danse dille, der har taget verden med storm.

På TikTok holdet lærer du nye små danse, og du vil også lære nogle af de mest populære danse,
som ligger på TikTok appen. House of Dance har sin egen TikTok profil, hvor vi vil lægge vores dansevideoer ud.

TikTok er en app som er blevet meget populær og har over 500 millioner brugere på verdensplan.

Bemærk at det ikke er nødvendigt at have Appen for at være med på holdet.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fritræning (Træne)
Fritræning
Tilmeld/Læs mere - (1)