Hip hop (Hip)
Der er fart på og vi fyrer fede trin af til den nyeste musik. Hip hop/Street indeholder mange stilarter inden for hip hop. Vores instruktører underviser i de forskellige stilarter, som passer bedst til hver aldersgruppe og niveau. House of Dance har en stor tradition inden for hip hop og et utrolig stærkt instruktør team som har deltaget ved både VM, EM og DM´er.
Vores hip hop hold starter fra 5 år og går op til elite niveau. Vi har også voksen hip hop, for de voksne som bare elsker at danse og har lyst til det en gang om ugen uden at skulle stille op til konkurrence.

Vi har ca. 20 ugentlige hold inden for hip hop, så der er helt sikkert et der passer til dig.
Der er mulighed for at deltage i konkurrencer både som solo-danser, i en duo eller som hold.

Tilmeld/Læs mere - (9)

Showdance (Show)
Showdance er et hit for alle dem, der elsker spændende og sjove koreografier. Showdance er en danseform med meget få grænser, dvs. der kan laves funky danse til tidens musik, tema danse fra film, musicals, musik videoer el. andet.
 
Der arbejdes også med smidighed, motorik og balance og eleverne er garanteret en sjov og inspirerende lektion med sved på panden.

Vi har mange konkurrencehold inden for Showdance. 

Tilmeld/Læs mere - (4)

Kidz hold (KIDZ)
House of Dance´s børnehold er altid et kæmpe hit for både piger og drenge! 
Børnene lærer, at bevæge sig til musikken og dansene læres igennem leg for de yngste. Der danses til de seje MGP børnesange, temasange fra kendte børneprogrammer, pop sange samt det mere traditionelle musik. Børnene lærer rytme og danseglæde.

Vi har 2 forskellige Kidz lørdagshold: 2 - 3 år, 4 - 6 år. Vores lørdagshold er en super god start på weekenden. På 2 - 3 år skal der være 1 voksen med per barn. 

I hverdagene har vi for de yngste:
Show Kidz 4 - 6 år
Funky Kidz 6 - 8 år

Se også under Ballet, Hip hop og Sportsdans for flere hold for de yngste. 
 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Disco (Disco)

Disco danses til musik, hvor tempoet er hurtigere end i streetstyle. Koreografien er derfor også hurtigere og du er dermed garanteret sved på panden! Der er stor styrke- og smidighedstræning i disco dans.


Du kan danse som solo-danser eller i en duo på dette hold.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Girly Style (Girly)
 
Er du danseglad og har lyst til at lære de funky dance moves fra de populære musikvideoer, så er det her et super hold for dig. 

Det er super hotte girly moves til lækkert musik som du kender.
 
 
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Modern/Contemporary (Mod)
I House of Dance ligger vi stor vægt på dansestilen modern/contemporary. Dette dels i respekt for genren selv som er en utrolig spændende, udfordrende og smuk danseform. Men i stor grad også fordi kernen i modern/contemporary er læren om teknik inden for dans. En teknik som kan overføres til alle genrer inden for dans. Det er tydeligt at se forskel på f.eks. en hip hop danser, som har teknikken fra modern/contemporary med sig og en som ikke har.
 
Modern/contemporary har sine rødder i balletten og showdance. Der bliver arbejdet intenst med smidighed, præcision, udførsel af dansen og selvfølgelig koreografi. Til alle som ønsker at dygtiggøre omend det er inden for hip hop, disco, sportsdans, showdance eller andet, så anbefaler vi på det højeste at deltage på et af vores modern/contemporary hold. Du vil mærke en tydelig forskel i din performance. Eller til dig som blot ønsker at deltage i modern/contemporary fordi det er så fantastisk en genre, så er det absolut også en mulighed.

Pga. den store popularitet for stilarten tilbyder vi nu hold helt ned til 8 års alderen.


Tilmeld/Læs mere - (2)

Ballet (Bal)
Ballet kræver koncentration og selvindsigt. Du vil opleve, at der trænes med alle kroppens muskelgrupper og at du vil opnå god kropsstyrke og smidighed samt en flot holdning og en utrolig kropsbevidsthed. Der trænes ved barrer og der danses koreografier. Hvis du også danser andre stilarter, vil du opleve en utrolig forbedring idet at din styrke og teknik fra ballet, vil gøre dig en endnu stærkere danser i alle andre genrer.

Vi har altid vægtet den klassisk ballet utrolig højt i House of Dance, da den er grundstammen for dansen. Ballet er et yderst vigtig redskab bag alle dygtige dansere af begge køn og vi anbefaler stærkt alle danseinteresserede at tage balletundervisning sideløbende med deres træning i andre genre.
Tilmeld/Læs mere - (2)

VIP Medlemskab (VIP)
VIP medlemskab er fordelagtigt for de elever, der ønsker at danse på 3 hold eller flere.
Ved et VIP medlemsskab er der fri deltagelse på op til 6 hold, der passer i alder og niveau (se nedenfor for status). 
Der kan dog aldrig vælges mere end ét parallelhold. Det vil f.eks. sige, man kun kan vælge 1 sæt contemporary/showdance hold, 1 teknikhold og ét meget øvet hip hop hold (319C/419C).

"Bronze" gælder til 50/60 min. hold. (dog ikke 60 min. konkurrencehold - vælg Sølv)

"Sølv" gælder til 50/60 min. hold + 1 x 75 min. hold (dog ikke 75 min. konkurrencehold - vælg Guld) 

"Guld" gælder til 50/60 min. hold + 2 x 75 min. hold (vælger man 2 konkurrencehold eller 1 konk. hold + teknikhold, skal man tilmeldes Platin. Twinkles + teknik skal vælge Guld)
 
"Platin" gælder til alle hold (dog ikke Tamatoa/Tribute - vælg Platin Plus)

"Platin Plus" gælder til alle hold. 

Det vil sige for konkurrencehold går man min. en status op. 

Ændring af hold i løbet af sæsonen skal foregå på mail til dans@houseofdance.dk
Tilmeld/Læs mere - (5)

Kombi Rabat (Kombi)
Kombi Rabat giver min. 25% rabat på dit 2. hold, hvis du vælger udvalgte hold kombinationer.
Tilmeld/Læs mere - (3)

TikTok dans (TikTo)
Kom og vær på den nyeste danse dille, der har taget verden med storm.

På TikTok holdet lærer du nye små danse, og du vil også lære nogle af de mest populære danse,
som ligger på TikTok appen. House of Dance har sin egen TikTok profil, hvor vi vil lægge vores dansevideoer ud.

TikTok er en app som er blevet meget populær og har over 500 millioner brugere på verdensplan.

Bemærk at det ikke er nødvendigt at have Appen for at være med på holdet.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fritræning (Træne)
Fritræning
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag

Instagram

Se vores instruktører