Medlemslogin Opret profil
Skip Navigation Links

Konkurrence hold  

På samtlige konkurrencehold skal der beregnes udgift til holdtøj, kørsel og indgang til konkurrencer.
Vi forventer 2 - 4 konkurrencer pr. sæson for de fleste hold. Hip hop/Showdance holdkonkurrencerne har flg. datoer: 1. rangliste - 23. januar (Showdance), 24. januar (hip hop). 2. rangliste 27. februar (de bedste hold fra 1. rang.) - alle 3 afholdes i Forum Horsens.
Finalen (de bedste hold fra 2. rang.) er d. 27. marts i Musikhuset i Aarhus. Derudover er der DM i Showdance d. 8. maj 2021. 
 
HIP HOP BØRN
Holdet undervises af Jacob Salling, der har stor erfaring med konkurrencedans og ligget i toppen af Danmarks elite de sidste mange år.
Vi forventer, at du har stor danselyst og elsker at performe. For at få så stærkt et hold som muligt opfordrer vi til at man danser på mindst 1 andet hold. Ca. alder for holdet er årgang 2008 - 2011, dog må 2 personer være ældre.
Hold 417A torsdag kl. 17:05 - 18:05 
Holdet kræver optagelse - 1. dansegang vil være en prøvegang og udtagelse til holdet. Tilmelding på mail dans@houseofdance.dk 
 
 
SHOWDANCE BØRN - opstart uge 37!
Holdet undervises af Laura Bloksgaard, der selv er en meget teknisk dygtig danser, men også lægger stor vægt på kreativitet og udtryk.
Vi forventer, at du har stor danselyst og elsker at performe. For at få så stærkt et hold som muligt opfordrer vi til, at man danser på mindst 1 andet hold. Ca. alder for holdet er årgang 2008 - 2011, dog må 2 personer være ældre.
Hold 416C torsdag kl. 16:00 - 17:00 (opstart uge 37)
Holdet kræver optagelse - 1. dansegang i uge 37 vil være en prøvegang og udtagelse til holdet. Tilmelding på mail dans@houseofdance.dk
Der vil være 3 ekstra dansegange op til konkurrencerne i stedet for danseugerne 34 - 36. 
 
 
HIP HOP JUNIOR/TEEN
Holdet undervises af Signe Voldby Madsen, der er danseuddannet i København og aktiv konkurrencedanser.  
Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. For at få så stærkt et hold som muligt forventer vi, at man danser på mindst 1 andet hold.
Ca. alder for holdet er årgang 2003 - 2007, dog må 2 personer være ældre.
Holdet kræver optagelse. 1. dansegang vil være en prøvegang og udtagelse til holdet. Tilmelding på mail dans@houseofdance.dk
Hold 716C søndag kl. 15:45 - 17:00.
  
SHOWDANCE JUNIOR/TEEN
Holdet undervises af Signe Voldby Madsen, der er danseuddannet i København og aktiv konkurrencedanser.
Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. For at få så stærkt et hold som muligt forventer vi, at man danser på mindst 1 andet hold
Ca. alder for holdet er årgang 2003 - 2007, dog må 2 personer være ældre.
Holdet kræver optagelse. 1. dansegang vil være en prøvegang og udtagelse til holdet. Tilmelding på mail dans@houseofdance.dk
Hold 715C søndag kl. 17:15 - 18:30. 
 
HIP HOP UNGE/VOKSNE MEGA CREW
Ungdom/voksen elite hip hop hold. Holdet undervises af Mia Rasch og Asbjørn Kjølby som har stor erfaring med konkurrencehold. De er begge ambitiøse og målrettede med deres dansere og holdet kræver derfor, at du har et højt niveau, er meget seriøs omkring din dans og indstillet på at gøre en stor holdindsats. Mia og Asbjørn vil sørge for at få det bedste ud af hver enkel danser samt et stærkt hold.
For at få et så stærkt hold som muligt forventer vi, at man også danser på ungdomsholdet torsdag kl. 19:05 - 19:55. 
Holdet danser torsdage kl. 20:00 - 21:45.
Holdet kræver optagelse ved fremmøde på ungdomsholdet torsdag kl. 19:05. Tilmelding på mail dans@houseofdance.dk 
 
SHOWDANCE UNGE/VOKSNE - opstart uge 37!
Ungdom/voksen elite showdance hold. Holdet undervises af Veronica Hjorth, som er uddannet danser i Brasilien. Veronica er selv en meget dygtig teknisk danser, men elsker også at koreografere lækre show-koreografier. Vi forventer at eleverne på holdet er øvede dansere med et rimeligt teknisk niveau og indstillet på at udvikle sig selv som danser. Det er et krav, at man også danser på Show Elite onsdag kl. 19:55 - 20:10.
Holdet kræver optagelse. 1. dansegang vil være en prøvegang og udtagelse til holdet. Tilmelding på mail dans@houseofdance.dk
Hold 321C onsdag kl. 21:10 - 22:00.
 
SPORTSDANS
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle øvede hold, hvis man har lyst. Enten som solodanser eller som par. 
Tilmeld dig HER
 
DISCO
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle hold, hvis man har lyst. 
Tilmeld dig HER