Medlemslogin Opret profil
Skip Navigation Links

Konkurrence hold

På samtlige konkurrencehold skal der beregnes udgift til holdtøj, kørsel, træningsweekend og indgang til konkurrencer. Det er et krav, at man udover konkurrenceholdet går på mindst et andet hold.
Vi forventer min. 5 konkurrencer pr. sæson for holdene. Der skal beregnes ekstra træninger op til konkurrencerne.

Showdance holdenes konkurrencerne har flg. datoer: 1. rangliste - 28. januar (Forum Horsens), 2. rangliste - 12. marts (Forum Horsens), 3. rangliste 1. april (Forum Horsens) finalen 19. marts (Det Kongelige Teater) - her er det de bedste hold fra ranglisterne, der udtages. DM i Showdance d. ??? maj 2023 (Aalborg), DM Showdance formationer (DDD) d. 27. maj 

Tribute (junior showdance) danser evt. også konkurrencer flg. datoer: 28. januar, 25. marts og 15. april.

Hip hop holdkonkurrencerne har flg. datoer: 1. rangliste - 29. januar (Forum Horsens), 2. rangliste - 11. marts (Forum Horsens), 3. rangliste 2. april og finalen 22. april (Det Kongelige Teater) - her er det de bedste hold fra ranglisterne, der udtages.

 
SHOWDANCE BØRN (TAMATOA)
Så har du muligheden for at komme til audition til House of Dances børne showdance konkurrence hold ”Tamatoa”! Holdet undervises af Laura Bloksgaard og Signe Voldby, der tilsammen har mange års erfaring som konkurrencedansere, koreografer og ikke mindst som instruktører på konkurrrencehold. Tamatoa har i den forgangne sæson opnået topplaceringer til samtlige konkurrencer og er netop blevet Danmarksmestre i Showdance.
Ca. alder for holdet er årgang 2010 - 2013, dog må 2 personer være ældre.
Holdet danser om søndagen.
Audition til dette hold er søndag d. 19. juni kl. 11:00 - 13:00.Tilmelding til audition på mail: dans@houseofdance.dk


SHOWDANCE JUNIOR/TEEN (TRIBUTE)

Så har du muligheden for at komme til audition til House of Dances junior showdance konkurrence hold ”Tribute”! Holdet undervises af Laura Bloksgaard og Signe Voldby, der tilsammen har mange års erfaring som konkurrencedansere, koreografer og ikke mindst som instruktører på konkurrrencehold. Tribute har de i den forgangne sæson fællesskab opnået topplaceringer til samtlige af landets nationale konkurrencer.

Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs.
Ca. alder for holdet er årgang 2005 - 2009, dog må 2 personer være ældre.
Holdet danser om søndagen.
Audition til dette hold er søndag d. 19. juni kl. 13:00 - 15:00. Tilmelding til audition på mail: dans@houseofdance.dk


 
HIP HOP JUNIOR/TEEN (SERPENTS)
Så har du mulighed for at komme til audtition til House of Dances junior hip hop hold "Serpents". Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, der er en meget erfaren instruktør og danser. Asbjørn har selv vundet stort set alle de største konkurrencer og underviser også danseskolens voksenhold. Serpents har i denne sæson vundet begge ranglister af Kaufmann Cup samt den store finale i Operaen!
Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs.
Ca. alder for holdet er årgang 2005 - 2009, dog må 2 personer være ældre.
Vi forventer at holdet kommer til at danse om onsdagen.
Audition til dette hold er søndag d. 19. juni kl. 16:00. Tilmelding til audition på mail: dans@houseofdance.dk
 
HIP HOP UNGE/VOKSNE (opdateres til sæson 22-23 snarest!)
Ungdom/voksen elite hip hop hold. Holdet undervises af Mia Rasch og Asbjørn Kjølby som har stor erfaring med konkurrencehold. De er begge ambitiøse og målrettede med deres dansere og holdet kræver derfor, at du har et højt niveau, er meget seriøs omkring din dans og indstillet på at gøre en stor holdindsats. Mia og Asbjørn vil sørge for at få det bedste ud af hver enkel danser samt et stærkt hold.
For at få et så stærkt hold som muligt forventer vi, at man også danser på ungdomsholdet torsdag kl. 19:05 - 19:55. 
Holdet danser torsdage kl. 20:00 - 21:45.
Holdet kræver optagelse ved fremmøde på ungdomsholdet torsdag kl. 19:05 i uge 34 eller efter aftale. Tilmelding på mail dans@houseofdance.dk 


HIP HOP BØRN
Skriv til os hvis du er interesseret i at komme på et børne konkurrence hip hop hold.
Vi forventer, at du har stor danselyst og elsker at performe. For at få så stærkt et hold som muligt skal man mindst gå på 1 andet hold.
Ca. alder for holdet er årgang 2009 - 2012, dog må 2 personer være ældre.


SPORTSDANS
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle øvede hold, hvis man har lyst. Enten som solodanser eller som par. 
Tilmeld dig HER