KONKURRENCEHOLD 

SIDEN ER UNDER OPDATERING TIL SÆSON 24/25!!

AUDITION INFO: 

Der er åbent for tilmelding til audition til sæson 24/25 via EVENTS - vi glæder os helt vildt til en ny og spændende sæson!!

Alle skal udfylde en tilmeldingsblanket samt et afkrydsningsskema med datoer for konkurrencerne, begge skal medbringes til audition. Går man til audition i både Showdance og Hip hop, skal man udfylde blanketter til begge stilarter (4 stk. i alt). 

Blanketterne kan hentes her:
Tilmeldingsblanket Hip hop  
Konkurrencedatoer Hiphop
Tilmeldingsblanket Showdance 
Konkurrencedatoer Showdance

Audition foregår næsten som en helt normal dansetime, det er uformelt og vi gør vores bedste for at det bliver en god og tryg oplevelse.

Aldersinddeling til Showdance og Hip hop hold-konkurrencer sæson 24/25:
Minibørn: årgang 2014 og yngre 
Børn: årgang 2012 - 2014 (2 dansere må være ældre)
Junior: årgang 2007 - 2011 (2 dansere må være ældre)
Voksne: årgang 2006 og ældre

Der laves samlet audition pr. alderskategori og ikke for hvert enkelt hold. 

På samtlige konkurrencehold skal der beregnes udgift til holdtøj, kørsel, træningsweekend og indgang til konkurrencer. Det er et krav, at man udover konkurrenceholdet går på mindst ét andet hold og der skal påregnes ekstra træning op til konkurrencerne, f.eks. vil der som regel være træning om fredagen før konkurrencer i Jylland.

Info til Showdance konkurrencehold:

Alle Showdancehold deltager i flg. konkurrencer: 
1. december, Julebal House of Dance (Skansen)
1. februar, 1. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens) 
1. marts, 2. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens)
3. maj, 3. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens) 
31. maj DM i Showdance (AKKC Aalborg)
Afdansningsbal House of Dance 2025 - dato følger
14. juni, Finalen Kaufmann Cup  - her er det kun de bedste hold fra ranglisterne, der udtages. 

Yderligere konkurrencer for udvalgte hold:
15./16. marts, Kvalifikationsrunde, Danmark Danser (Vejle)
DM Showdance Formationer (DDD) - dato følger
17. maj Finale Danmark Danser - kun for kvalificerede hold (Det Kongelige Teater)

Obligatorisk Showdance opstartscamps: 
Datoer følger!
Derudover vil der være midtvejscamp for udvalgte hold  - samt VM-Camp for udtagede hold. 

Præsentation af Showdancehold:

SHOWDANCE MINIBØRN (TWINKLES) 
Holdet undervises af Laura Bloksgaard, der gennem de seneste år har stået i spidsen for nogle af landets dygtigste showdance-konkurrencehold. Laura har stor erfaring som koreograf og elsker at talent-udvikle dansere. Twinkles har vundet Kaufmann Cup 2024 og 2. plads til DM 2023. Der er krav om deltagelse på teknikhold 1.

SHOWDANCE MINIBØRN (1 ekstra hold oprettes ved efterspørgsel)

BØRNEHOLD
House of Dances børnehold har i de forgangne sæsoner opnået topplaceringer til de danske konkurrencer og vi er pt. regerende Danmarksmestre i Showdance. Vi har også været udtaget og deltaget til VM i Showdance Formation. I sæson 23-24 er alle danseskolens 3 børnehold kvalificeret til Kaufmann Cup Finalen i Operaen. 

SHOWDANCE BØRN (REVELATION)
Holdet undervises af Signe Voldby, der har adskillige topplaceringer bag sig som koreograf. Hun har selv en danseuddannelse fra Sara Gaardbo i København. Signe er kendt for sin evne til at motivere og inspirere sine elever. På dette hold forventes, at man yder en ekstraordinær indsats, er ambitiøs og vil kæmpe for at nå til tops. 
Der er krav om, at man deltager på et søndags teknikhold, den ugentlige træning (+ ekstratræninger) og ligeledes mindst ét andet hold på danseskolen som danseren frit vælger (vi hjælper gerne med vejledning). 

SHOWDANCE BØRN (TRIVIAL)
Trivial undervises af Ronja Greiffenberg, der selv har mange års erfaring som konkurrencedanser og instruktør. Ronja har en fantastisk evne til at få det bedste ud af hendes elever/hold. Hun har selv en danseuddannelse fra DSDU. Der er krav om deltagelse på Teknikhold om søndagen.

SHOWDANCE BØRN (1 ekstra hold oprettes ved efterspørgsel) 

JUNIORHOLD
House of Dances juniorhold har i de forgangne sæsoner opnået topplaceringer til de danske konkurrencer og vi er pt. regerende Danmarksmestre i Showdance. Vi har også været udtaget og deltaget til VM i Showdance Formation og ligget i top 15 i verdenseliten. I sæson 23-24 er alle danseskolens 3 juniorhold kvalificeret til Kaufmann Cup Finalen i Operaen. 

SHOWDANCE JUNIOR (EUPHORIA)
Holdet undervises af Laura Bloksgaard, der gennem de seneste år har stået i spidsen for nogle af landets dygtigste showdance-konkurrencehold. Laura har stor erfaring som koreograf og elsker at talent-udvikle. Det forventes, at man på dette hold yder en ekstraordinær indsats, er ambitiøs og vil kæmpe for at nå til tops. Der er krav om, at man deltager på teknikhold om søndagen, den ugentlige træning (+ ekstratræninger) og ligeledes mindst ét andet hold på danseskolen som danseren frit vælger (vi hjælper gerne med vejledning hertil). 

SHOWDANCE JUNIOR (UNSETTLED)
Holdet undervises af Signe Voldby, der har adskillige topplaceringer bag sig som koreograf. Hun har selv en danseuddannelse fra Sara Gaardbo i København. Signe er kendt for sin evne til at motivere og inspirere sine elever. Det forventes, at man på dette hold yder en ekstraordinær indsats, er ambitiøs og vil kæmpe for at nå til tops. Der er krav om, at man deltager på teknikhold om søndagen, den ugentlige træning (+ ekstratræninger) og ligeledes mindst ét andet hold på danseskolen som danseren frit vælger (vi hjælper gerne med vejledning hertil). 

SHOWDANCE JUNIOR (TRINITY) 
Holdet undervises af Ronja Greiffenberg, der har mange års erfaring som instruktør og konkurrencedanser i både Showdance og Hip hop. Ronja har en fantastisk evne til at få det bedste ud af hendes elever/hold. Hun har selv en danseuddannelse fra DSDU. Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. For at gå på Trinity er der krav om, at man deltager på teknikhold om søndagen og Trinitys ugentlige træning (samt ekstratræninger).

SHOWDANCE JUNIOR (ekstra hold oprettes ved efterspørgsel) 

Info til Hip hop konkurrencehold:

Alle Hip hop hold deltager i flg. konkurrencer:
1. december, Julebal House of Dance (Skansen)
2. februar, 1. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens) 
2. marts, 2. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens)
4. maj, 3. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens) 
Afdansningsbal House of Dance 2025 - dato følger
14. juni, Finalen Kaufmann Cup - her er det kun de bedste hold fra ranglisterne, der udtages. 

Yderligere konkurrencer for udvalgte hold:
1. marts HHI
15./16. marts, Kvalifikationsrunde, Danmark Danser
22. marts Hip hop Unite
29. marts UDO
17. maj Finale Danmark Danser - kun for kvalificerede hold (Det Kongelige Teater)

Obligatorisk Hip hop opstartscamp
Dato følger!

Præsentation af Hip hop hold:
House of Dances hip hop hold fra minibørn til voksne har ligget helt i toppen til de Danske konkurrencer og samtlige hold har formået at danse sig videre til den store finale af Kaufmann Cup, der danses i Operaen i juni måned 2024. Til ranglisterne har holdene vundet guld i minibørn, junior og voksenrækken - og sølv i børnerækken.

HIP HOP MINIBØRN (LiL´ VIPERS) 
Holdet undervises af Ronja Greiffenberg, der har mange års erfaring som konkurrencedanser og instruktør. Ronja har en fantastisk evne til at få det bedste ud af hendes elever/hold. Hun har selv en danseuddannelse fra DSDU. Der er krav om deltagelse på min. ét andet dansehold i House of Dance. Lil´ Vipers har vundet Kaufmann Cup 2024.

HIP HOP BØRN (VIPERS) 
Vi forventer, at du har stor danselyst og elsker at performe. Vipers har i den forgangne sæson ligget i toppen til de danske konkurrencer. Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, der er en meget erfaren instruktør og danser. Asbjørn har selv vundet stort set alle de største konkurrencer.
Der er krav om deltagelse på min. ét andet hold i House of Dance. 

HIP HOP BØRN (COBRAS)
Holdet undervises af Sashana Sivasothy. Sashana er fra Viborg og er en erfaren danser og instruktør. Der er krav om deltagelse på min. ét andet hold i House of Dance. 


HIP HOP JUNIOR (FLAYERS) - MEGACREW
House of Dances junior megacrew hip hop hold. Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, der er en meget erfaren instruktør og danser. Asbjørn har selv vundet stort set alle de største konkurrencer og underviser også danseskolens voksenhold. Flayers har de sidste 2 sæsoner ligget i toppen til de danske konkurrencer. Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. Det er et krav at deltage på Asbjørns hold, der ligger i forbindelse med den ugentlige træning.

HIP HOP JUNIOR (SERPENTS)
Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, der er en meget erfaren instruktør og danser. Asbjørn har selv vundet stort set alle de største konkurrencer og underviser også danseskolens voksenhold. Serpents har i de sidste 3 sæsoner ligget i toppen til de danske konkurrencer. Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. Det er et krav at deltage på Asbjørns hold, der ligger i forbindelse med den ugentlige træning. 

HIP HOP JUNIOR (PYTHONS)
Holdet undervises af Camilla Gerner der har mange års erfaring som konkurrencedanser og instruktør. Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. Det er et krav at deltage på min. ét andet hold på danseskolen. 

HIP HOP VOKSNE (RAVAGERS) - MEGACREW
Voksen elite hip hop hold, der har vundet stort set alt de har stillet op i i sæson 23/24. Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, som har stor erfaring med konkurrencehold og har selv vundet stort selv alle konkurrencer. Vi forventer, du har et højt niveau, er meget seriøs omkring din dans og indstillet på at gøre en stor holdindsats. Asbjørn vil sørge for at få det bedste ud af hver enkel danser samt et stærkt hold. For at få et så stærkt hold som muligt er det et krav, at man også danser på det meget øvede ungdomshold i forbindelse med den ugentlige træning (går man også på Flayers vælger man enten onsdag eller torsdagsholdet v. Asbjørn). 

Andre konkurrencemuligheder:

SOLO/DUO
Det er muligt at stille op i solo og duo i både Showdance, Contemporary, Ballet, Disco og Hip hop under De Danske Danseskoler.

SPORTSDANS
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle øvede hold, hvis man har lyst. Enten som solodanser eller som par. 

 
 


 
 
Hold i dag

Instagram

Se vores instruktører