Medlemslogin Opret profil
Skip Navigation Links

KONKURRENCEHOLD 


Inden tilmelding til audition er det vigtigt, at du læser vores info-seddel nedenfor: 
SHOWDANCE og HIP HOP

Aldersinddeling til Showdance og Hip hop hold-konkurrencer sæson 23/24:
Minibørn (kun i Showdance): årgang 2014 og yngre (dog må 2 dansere være ældre) 
Børn: årgang 2011, 2012, 2013 og 2014 - 2014 kun for hip hop (dog må 2 dansere være ældre)
Junior: årgang 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010 (dog må 2 dansere være ældre)
Voksne: årgang 2005 og før

Der laves samlet audition pr. alderskategori og ikke for hvert enkelt hold. 

På samtlige konkurrencehold skal der beregnes udgift til holdtøj, kørsel, træningsweekend og indgang til konkurrencer. Det er et krav, at man udover konkurrenceholdet går på mindst ét andet hold og der skal påregnes ekstra træning op til konkurrencerne, f.eks. vil der som regel være træning om fredagen før konkurrencer i Jylland.


Info til Showdance konkurrencehold:

Alle Showdancehold deltager i flg. konkurrencer: 
3. december, Julebal House of Dance (Solsidehallen)
27. januar, 1. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens) 
6. april, 2. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens)
4. maj, 3. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens) 
18. maj DM i Showdance 
8. juni  Afdansningsbal - House of Dance (Stadionhallen)
15. juni, Finalen Kaufmann Cup (Operaen, København.) - her er det kun de bedste hold fra ranglisterne, der udtages. 

Yderligere konkurrencer for 1. hold og elitehold:
9./10. marts, Kvalifikationsrunde, Danmark Danser
DM Showdance Formationer (DDD), dato følger
25. maj Finale Danmark Danser (for kvalificerede hold)

Obligatorisk Showdance opstartscamps: 
2.- 3. september for flg. hold: Trinity, Tranquility og Tribute
9. - 10. september for flg. hold: Tamatoa, Triumph, Trivial og Twinkles (dog ikke overnatning for Twinkles)

Derudover vil der være midtsvejscamp for 1. hold + elite hold - samt VM-Camp for udtagede hold. 

NYHED!! Opdeling af holdene i showdance
Vi har fra sæson 23/24 valgt at lave en opdeling af showdance-konkurrenceholdene, således man kan danse konkurrencedans hos os, uanset hvor meget tid man som danser og familie har lyst og mulighed til at lægge i. Ligeledes sikrer vi dermed den størst mulige udvikling af hver enkelt danser. 

Derfor er opdelingen således: 

Førsteholdene: Tamatoa (børn) & Tribute (Junior) 
  • Førsteholdene er danseskolens højeste niveau inden for Showdance, og er for de dansere som udviser allermest potentiale, højeste niveau og dedikation til dansen. Det kræver en ekstraordinær indsats at gå på førsteholdet, og det forventes, at træning, konkurrencer samt øvning hjemme er topprioritet hos danserne. Der kan forekomme træning i ferier. Førsteholdene er for dig, der vil dansen mere end noget andet! Dig der dukker op til træning med smil på læben, god energi og ja-hatten på.  Der vil her stilles højere krav til både færdigheder, tidsforbrug og supplerende hold, for at udvikle danseren mest muligt. Læs under de enkelte hold for specifikke krav. Holdene vil deltage til alle nationale konkurrencer som trænerne finder relevante samt VM-udtagelse (cirka 8 nationale konkurrencer + VM + vores interne arrangementer (julebal og afdansningsbal formiddag+eftermiddag)).

Elitehold:

Triumph (Børn) & Tranquility (Junior)

  • Eliteholdene er for de dansere med et meget højt niveau, som ønsker at bruge meget tid og prioritet på dansen. Det forventes, at træninger og konkurrencer prioriteres højt, og at danseren lægger en stor indsats i egen udvikling ved at tage supplerende timer. Læs under de enkelte hold for specifikke krav. Holdene vil deltage til alle nationale konkurrencer som trænerne finder relevante samt VM-Udtagelse (cirka 6 - 8 nationale konkurrencer + VM + vores interne arrangementer (julebal og afdansningsbal)).

Konkurrencehold: Twinkles (Minibørn), Trivial (Børn) & Trinity (Junior)

  • Konkurrenceholdene er for de dansere på danseskolen med et højt niveau, som ønsker at tage sin dans til ‘next-level’. Det forventes at danseren prioriterer træninger og øvning hjemme, men omfanget af træningstimer vil være mindre end på ovenstående hold. Det forventes, at man tager supplerende hold for at optimere egen udvikling mest muligt. Læs under de enkelte hold for specifikke krav. Holdene deltager til Kaufmann Cup & DM Showdance (4-5 konkurrencer + vores interne arrangementer (julebal og afdansningsbal))

Ved tilmelding til audition skal man udfylde en blanket vedhæftet herunder. Herpå kan det noteres, hvis man udelukkende ønsker at gå til audition på ét af ovenstående hold. Det skal hertil siges, at denne beslutning er bindende, og hverken fremmer eller hæmmer din sandsynlighed for optagelse på givet hold. 

Eks.: Vælger man at sætte kryds ved, at man kun vil optages på førsteholdet, er sandsynligheden for at blive optaget IKKE større. Dog vælger man, at hvis ikke man tildeles en plads på ønsket hold, tildeles man IKKE en plads på et andet hold. Dette kan ikke ændres efter tilmelding. 

Ligeledes; sætter man kryds i at man kun vil optages på konkurrencehold, tager vi dig altså ikke i betragtning til førsteholdene eller eliteholdene. 

  • Man er også velkommen til ikke at sætte kryds, så går man til audition på alle hold!

Præsentation af vores Showdancehold:

SHOWDANCE MINIBØRN (TWINKLES) 
Vores minibørn-hold er for årgangen 2014 og yngre. Holdet undervises af Laura Bloksgaard og Signe Voldby, der tilsammen har mange års erfaring som konkurrencedansere, koreografer og ikke mindst som instruktører på konkurrencehold. Der er krav om deltagelse på teknikhold 1, der ligger lige inden Twinkles træning.


SHOWDANCE BØRN (TAMATOA)
Vores førstehold Tamatoa undervises af Laura Bloksgaard og Signe Voldby, der tilsammen har mange års erfaring som konkurrencedansere, koreografer og ikke mindst som instruktører på konkurrrencehold. Tamatoa har i de forgangne sæsoner opnået topplaceringer til samtlige konkurrencer og er Danmarksmestre i Showdance samt Danmarksmestre i Showdance Formation. De ligger ligeledes i top 15 på verdensplan i Showdance Formation. Det forventes, at man yder en ekstraordinær indsats, er ambitiøs og vil kæmpe for at nå til tops. Alder for holdet er årgang 2011 - 2013, dog må 2 personer være ældre. 
For at gå på Tamatoa er der krav om, at man deltager på et søndags teknikhold, Tamatoas ugentlige træning (samt ekstratræninger) og ligeledes mindst ét andet hold på danseskolen som danseren frit vælger (vi hjælper gerne med vejledning hertil, men danseren vælger frit). 

SHOWDANCE BØRN (TRIUMPH)
Børnehold for årgang 2011 - 2013, dog må 2 personer være ældre. Triumph undervises af Laura Bloksgaard og Signe Voldby, der tilsammen har mange års erfaring som konkurrencedansere, koreografer og ikke mindst som instruktører. For at gå på Triumph skal man ligeledes gå på et søndags teknikhold.

SHOWDANCE BØRN - NYT HOLD!!! (TRIVIAL)
Børnehold for årgang 2011 - 2013, dog må 2 personer være ældre. Trivial undervises af Ronja Greiffenberg, der selv har mange års erfaring som konkurrencedanser og instruktør. På Trival bliver man også tilbudt en plads på et søndags teknikhold 1.

SHOWDANCE JUNIOR (TRIBUTE)
Junior førsteholdet Tribute er for dig, der vil dansen mere end noget andet! 
Holdet undervises af Laura Bloksgaard og Signe Voldby, der tilsammen har mange års erfaring som konkurrencedansere, koreografer og ikke mindst som instruktører på konkurrencehold. Tribute har i de forgangne sæsoner opnået topplaceringer til samtlige af landets nationale konkurrencer. Det forventes, at man yder en ekstraordinær indsats, er ambitiøs og vil kæmpe for at nå til tops. For at gå på Tribute er der krav om, at man deltager på teknikhold 3, Tributes ugentlige træning (samt ekstratræninger) og ligeledes mindst ét andet hold på danseskolen som danseren frit vælger (vi hjælper gerne med vejledning hertil, men danseren vælger frit). 
Alder for holdet er årgang 2006 - 20010, dog må 2 personer være ældre.

SHOWDANCE JUNIOR (TRANQUILITY) 
Elite showdance konkurrencehold Tranquility for årgang 2006 - 2010, dog må 2 personer være ældre. Holdet undervises af Laura Bloksgaard og Signe Voldby, der tilsammen har mange års erfaring som konkurrencedansere, koreografer og ikke mindst som instruktører. Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. For at gå på Tranquility er der krav om, at man deltager på holdet teknikhold 3 om søndagen og Tranquility’s ugentlige træning (samt ekstratræninger).

SHOWDANCE JUNIOR - NYT HOLD!!! (TRINITY) 
Showdance konkurrencehold Trinity for årgang 2006 - 2010, dog må 2 personer være ældre. Holdet undervises af Ronja Greiffenberg, der har mange års erfaring som konkurrencedanser i både Showdance og Hip hop samt som instruktør. Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. For at gå på Trinity er der krav om, at man deltager på et søndags teknikhold og Trinitys ugentlige træning (samt ekstratræninger).

Info til Hip hop konkurrencehold:

Alle Hip hop hold deltager i flg. konkurrencer:
3. december, Julebal House of Dance (Solsidehallen)
28. januar, 1. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens) 
7. april, 2. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens)
5. maj, 3. rangliste Kaufmann Cup (Forum Horsens) 
8. juni House of  Dances Afdansningsbal i Stadionhallen
15. juni, Finalen Kaufmann Cup (Operaen, København.) - her er det kun de bedste hold fra ranglisterne, der udtages. 


Yderligere konkurrencer for udvalgte hold:
9./10. marts, Kvalifikationsrunde, Danmark Danser
23. marts Hip hop Unite 
25. maj Finale Danmark Danser (for kvalificerede hold)

Obligatorisk Hip hop opstartscamp
19. - 20. august 2023 
Evt. Camp/lang træningsdag i januar

Præsentation af vores Hip hop hold:

HIP HOP MINIBØRN - NYT HOLD!!!!!! (LiL` VIPERS) 
Vores minibørn-hold er for årgangen 2013 og yngre. Holdet undervises af Ronja Greiffenberg, der har mange års erfaring som konkurrencedanser og instruktør. Der er krav om deltagelse på min. ét andet dansehold i House of Dance.

HIP HOP BØRN (VIPERS) 
Vi forventer, at du har stor danselyst og elsker at performe. Vipers har i den forgangne sæson ligget i toppen til de danske konkurrencer. Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, der er en meget erfaren instruktør og danser. Asbjørn har selv vundet stort set alle de største konkurrencer.
Alder for holdet er årgang 2011 - 2014, dog må 2 personer være ældre. Der er krav om deltagelse på min. ét andet hold i House of Dance. 

HIP HOP BØRN - NYT HOLD!!! (COBRAS)
Alder for holdet er årgang 2011 - 2014, dog må 2 personer være ældre. Det er et krav at deltage på min. ét andet hold på danseskolen. Holdet undervises af Sashana Sivasothy, der er ny instruktør i House of Dance. Sashana er fra Viborg og er en erfaren danser og instruktør, der også tidligere har undervist konkurrencehold.

HIP HOP JUNIOR (FLAYERS) - MEGACREW
House of Dances junior megacrew hip hop hold. Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, der er en meget erfaren instruktør og danser. Asbjørn har selv vundet stort set alle de største konkurrencer og underviser også danseskolens voksenhold. Flayers har kun eksisteret 1 sæson og har i løbet af sæsonen flyttet sig til den absolutte top!  Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. Det er et krav at deltage på Asbjørns hold, der ligger i forbindelse med den ugentlige træning.
Alder for holdet er årgang 2006 - 2010, dog må 2 personer være ældre.

HIP HOP JUNIOR (SERPENTS)
Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, der er en meget erfaren instruktør og danser. Asbjørn har selv vundet stort set alle de største konkurrencer og underviser også danseskolens voksenhold. Serpents har i de sidste 2 sæsoner ligget højt til de danske konkurrencer. Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. Det er et krav at deltage på Asbjørns hold, der ligger i forbindelse med den ugentlige træning. 
Alder for holdet er årgang 2006 - 2010, dog må 2 personer være ældre.

HIP HOP JUNIOR - NYT HOLD!!! (PYTHONS)
Alder for holdet er årgang 2006 - 2010, dog må 2 personer være ældre. Holdet undervises af Camilla Gerner der har mange års erfaring som konkurrencedanser og instruktør. Vi forventer, at du er målrettet og ambitiøs. Det er et krav at deltage på min. ét andet hold på danseskolen. 

HIP HOP VOKSNE (RAVAGERS) 
Voksen elite hip hop hold. Holdet undervises af Asbjørn Kjølby, som har stor erfaring med konkurrencehold og har selv vundet stort selv alle konkurrencer. Vi forventer, du har et højt niveau, er meget seriøs omkring din dans og indstillet på at gøre en stor holdindsats. Asbjørn vil sørge for at få det bedste ud af hver enkel danser samt et stærkt hold. For at få et så stærkt hold som muligt er det et krav, at man også danser på det meget øvede ungdomshold i forbindelse med den ugentlige træning (går man også på Flayers vælger man enten onsdag eller torsdagsholdet v. Asbjørn). Alder for holdet årgang 2005 og før.

Andre konkurrencehold:

DISCO og HIP HOP
Det er muligt at stille op i solo og duo i både Showdance, Disco og Hip hop under De Danske Danseskoler.

SPORTSDANS
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle øvede hold, hvis man har lyst. Enten som solodanser eller som par.