PR

Lørdag d. 22. april dansede over 100 af House of Dances dygtige konkurrencedansere i Det Kongelige Teater. Syv af danseskolens hold var udtaget igennem 3 tidligere ranglister til at danse til den store finale - en kæmpe oplevelse! Nicolai Kruse havde igen taget turen for at følge nogle af de seje dansere og deres forældre. Læs med HER


Sidste weekend stod den på 3. rangliste af Kaufmann Cup, lørdag i Showdance og søndag i Hip hop. Nicolai var med søndag og har lavet endnu en fin reportage. Læs den lige HERI weekenden blev der danset 2. rangliste af Kaufmann Cup og Nicolai Kruse Porskrog fulgte endnu en gang med på sidelinjen. Læs hans seneste reportage, der også giver et godt indblik af hvilket sammenhold der er blandt alle House of Dances hold.


Nicolai er med SERPENTS til 1. ranglisteturnering af Kaufmann Cup, læs om årets første konkurrence 


Nicolai Kruse Porskrog, som er journaliststuderende, har fulgt SERPENTS, et af danseskolens elite hip hop konkurrencehold op til sæsonens første konkurrence, læs med her


5 x DM guld til House of Dance 


I weekenden fik House of Dance ikke færre end 11 medaljer med hjem, da De Danske Danseskoler afholdt Danmarksmesterskaberne i Sportsdans i Køge. 5 af medaljerne var endda af det ædleste metal og danserne kan nu kalde sig DANMARKSMESTRE! Lørdag stod dagen på de latinamerikanske danse og søndag var det de mere klassiske standarddansene, der blev danset.

De nykårede danske mestre er:

William Esko Harrig og Nikita Rouquette i standard

Luca Hansen og Marchella Gade i standard

Albert Lubech og Mathilde Mackenhauer genvandt titlen i latin fra sidste år

Jens-Marius Aarslev Flytlie og Marie Østervig vandt guld i både standard og latin

Det var en skøn weekend som danserne havde set ekstra meget frem til, da der stort set ikke har været afholdt konkurrencer i 2021 grundet COVID-19. Danserne var godt forberedte til konkurrencen, da de i oktober måned var samlet på danseskolen til en hård, men også hyggelig træningsweekend. Den ene indehaver af House of Dance, Jeannette Tøsbæk Søndergaard, udtaler at det sociale også er enormt vigtigt for danseskolen og det netop bliver forstærket i de her weekender, hvor børnene er sammen udover deres almindelige træning.

Dansernes næste turnering er House of Dances Juleturnering i KFUM-hallen i Hasseris på søndag.

 

DM i standard og latin 2020I weekenden blev der afholdt intet mindre end 2 Danmarksmesterskaber i Sportsdans i Randers Arena. Lørdag stod den på de latinamerikanske danse og søndag var det de klassiske standarddansene, der blev danset. House of Dance, Aalborg høstede intet mindre end 7 medaljer, hvor 5 af dem var GULD. Parret Albert Lubech og Mathilde Mackenhauer, bragte 2 flotte guldmedaljer med hjem til Aalborg. Derudover stillede Marie Østervig og Rune Nielsen begge op i Artistic Solo, som er en ny kategori i Danmark, hvor man danser de klassiske danse, men som solodanser. Rune Nielsen vandt guld i latin og Marie Østervig vandt guld både i latin og standardsektionen. Foruden guldmedaljerne dansede Folmer Nyborg og Ida Sofie Mackenhauer sig til en flot sølvmedalje og Felix Lubech og Sofie La Cour vandt bronzemedaljer i latindansene.

Det var en fantastisk dag for alle dansere. Efter 8 måneders nedlukning af alle danseturneringer grundet COVID-19, var det en skøn forløsning for danserne at komme ud på gulvet og vise hvad de har trænet på. Det var naturligvis en weekend præget af restriktioner, hvor der fra De Danske Danseskolers side var lagt et kæmpestort arbejde i at dele dagen op i små sektioner og holde dansere og publikum adskilte dagen igennem. House of Dances instruktører Jeannette Søndergaard og Henrik Tøsbæk var med på sidelinjen for at støtte op om danserne weekenden igennem. Henrik udtaler, at de var meget tilfredse med alle dansernes indsats og glæder sig nu til at komme tilbage til træningslokalerne og øve videre inden næste konkurrence.

Et fantastisk flot Afdansningsbal


I weekenden kunne House of Dance, Aalborgs største danseskole, holde deres 12. afdansningsbal i KFUM-hallen. Det var en utrolig flot oplevelse, som var totalt gennemført med flotte kostumer, lys, dekoration, og ikke mindst finalen, der  sluttede af med en festregn af guld konfetti. Der var skøn stemning blandt de mange danseglade publikummer og eleverne havde set frem til at vise, hvad de havde øvet hele sæsonen.


Traditionen tro startede dagen med en fælles indmarch for alle deltagere og gulvet var totalt fyldt op, da dagens speaker Søren Lubech holdt dagens åbningstale. Efter indmarchen startede dagens program med et flot danseshow fra Aalborg Vinter Revy, hvor House of Dance har leveret dansere til de sidste mange år. Derefter gik det løs med et næsten 4 timers flot og blandet program med de mange forskellige stilarter som danseskolen tilbyder bl.a. ballet, showdance, MGP, pardans, hip hop, contemporary, sportsdans, breakdance, disco og for første gang kunne der vises Fortnite dans. Det var dejligt at se, hvordan det populære computerspil har fået en masse drenge ud på dansegulvet. Danseskolens ca. 25 instruktører leverede en flot dans fra musicalen ”The Greatest Showman”. House of Dance takkede efter dansen alle de frivillige hjælpere og de meget dygtige instruktører,  som gør at danseskolen kan levere så flot et show. Den ene af danseskolens indehavere, Henrik Tøsbæk, udtaler at de på danseskolen har et utroligt professionelt team af kreative instruktører, der formår at arbejde sammen på tværs af holdene. Henrik er sikker på, at det er en af grundene til at eleverne har et ekstra godt sammenhold og udvikler sig bedre end ellers. Der vil gå lang tid inden vi falder ned igen, efter sådan et show.


Dagens finale tema var en opsætning af ”Footloose”, hvor ca. 40 af danseskolens dygtige dansere på tværs af hold havde lavet en meget flot udgave af den populære film.  Til allersidst blev der danset en fællesdans, hvor alle elever og pårørende blev inviteret ud på gulvet til en festlig afslutning på en skøn dag I KFUM-hallen. Efterfølgende forsatte aftenen med fælles spisining og fest til den lyse morgen for både unge og voksne i House of Dance´s lokaler  på Vesterbro.


Sæsonen har været en hektisk sæson med mange store spændende shows og konkurrencer. Her i blandt kan nævnes Aalborg Vinterrevy, Dansk Varmblods Galla show, modeshows, musikvideoer, filmprojekt, shows for Lóréal, leveret dansere til Final4 og ikke mindst er flere Jyske,- Danske- og Nordiske mesterskaber kommet i hus og flere dansere er blevet udtaget til EM og VM. Weekendens afdansningsbal var absolut afslutningen på en god sæson.


Den næste tid kommer bl.a. til at gå med planlægning af et nyt om spændende sæsonprogram. Der er allerede nu lagt planer om nye stilarter, flere konkurrencehold og ikke mindst mange hold med plads til nye elever. House of Dance kører 5 ugers sommerdanse kursus med hold for både nye samt eksisterende elever fra uge 22.

  

 

Verdensstjerne gæster House of Dance

 

På Aalborgs største danseskole ”House of Dance” er der sæsonstart i uge 34 og man kan vist roligt sige at sæsonen startes ud med et brag. Fredag d. 24. august gæster selveste Robert Hoffman nemlig danseskolen i forbindelse med hans Scancinavia Tour. Robert Hoffman er blandt andet kendt fra dansefilmene "You´ve got served" og "Step up 2". Han har endvidere modtaget en MTV Movie Award for bedste kys i sidstnævnte film. Robert kommer og laver en Masterclass først i Modern/Contemporary dance, derefter hip hop og efterfølgende vil der være en session, hvor der kan stilles spørgsmål samt tages billeder med stjernen. Dagen er åben for alle interesserede teen/unge dansere, men det er nødvendigt at melde sig til på forhånd, da danseskolen forventer et stort rykind.

Vi er meget glade og stolte over at Robert Hoffman har valgt at komme til netop House of Dance, siger Henrik Tøsbæk en af danseskolens indehavere.


 
 
 
 

Et Imponerende Afdansningsbal

 
 

I weekenden afholdte House of Dance, Aalborgs største danseskole afdansningsbal i KFUM-hallen. Det var en total fyldt hal med skøn stemning blandt de mange danseglade elever og publikummer.  Traditionen tro startede dagen med en fælles indmarch for alle deltagere og gulvet var totalt fyldt op, da dagens speaker Søren Lubech holdt dagens åbningstale. Dagens første nummer var et flot danseshow fra Aalborg Vinter Revy, hvor House of Dance har leveret dansere til de sidste mange år. Derefter fulgte danseskolens yngste elever ”Fun & Dance 2 – 3 år” og derefter en flot cocktail af mange forskellige genrer. Danseskolen favner bredt og har stort set alle stilarter på programmet bl.a. ballet, showdance, MGP, pardans, seniordans, hip hop, contemporary, sportsdans, breakdance og disco. Danseskolens ca. 25 instruktører leverede en flot 80ér dans med kostumer, der satte en tilbage til de glade 80ére. House of Dance takkede efter dansen alle de frivillige hjælpere og de meget dygtige instruktører,  som gør at danseskolen kan levere så flot et show. Dagens finale tema var en opsætning af ”Skønheden & Udyret”, hvor ca. 50 af danseskolens dygtige dansere på tværs af hold havde lavet en meget flot udgave af det populære eventyr.  Til allersidst blev der danset en fællesdans, hvor alle elever og pårørende blev inviteret ud på gulvet til en festlig afslutning på en skøn dag I KFUM-hallen. Efterfølgende forsatte aftenen med fælles spisining og fest til den lyse morgen for både unge og voksne i House of Dance´s lokaler  på Vesterbro.

Sæsonen har været en hektisk sæson med mange store spændende shows og konkurrencer. Her i blandt kan nævnes Aalborg Vinterrevy, Dansk Varmblods Galla show, TV2 Charlies Revy Galla, modeshows, Årets Brøl, musikvideoer, Karneval, Velgørenhedsshow, Appetizes rød løber Galla show og ikke mindst er mange Jyske- og Danmarksmesterskaber kommet i hus. Så weekendens afdansningsbal var absolut afslutningen på en god sæson.

House of Dance kører 5 ugers sommerdanse kursus fra uge 22 og derefter glæder de sig til at tage i mod såvel eksisterende som nye elever når danseskolen starter op igen i uge 34. Sommerferien går bl.a.med planlægning af et nyt om spændende sæsonprogram.

 

Julebal i House of Dance

 
 

I weekenden afholdt House of Dance Julebal og Juleturnering i en total fyldt KFUM-hal. Formiddagen startede med bal for de yngste elever fra 2 år og op til 9 års alderen. Alle børnehold lavede en flot opvisning, hvor forældre og pårørende kunne se, hvad børnene havde lært den første halvdel af sæsonen. Derefter var der Luciaoptog og bal, hvor alle kunne invitere søskende, forældre, bedsteforældre og andre pårørende med ud på dansegulvet. Dagens højdepunkt for de yngste børn var besøget af julemanden, der kom forbi og sang og dansede med dem inden han sammen med sine nissebørn delte godteposer ud til alle børnene.

2. afdeling bestod af turnering for danseskolens sportsdansere. Nogle af de dygtige dansere havde ugen forinden deltaget i Danmarksmesterskaberne i de latin amerikanske danse og her endte House of Dance med mange flotte placeringer ikke mindst 3 Danmarksmester titler.

Dagens 3. og sidste afdeling var holdkonkurrencen for alle danseskolens større børn og unge. Her blev der vist et bredt udvalg af de mange forskellige stilarter som danseskolen tilbyder: hip hop, showdance, disco, girly style, ballet og modern/contemporary dance. Endvidere lavede danseskolens seje breakdansere battles i mod hinanden. Dagen sluttede af med overrækkelse af medaljer til de mange seje og dygtige dansere.

Tirsdag d. 19. december er sidste undervisningsdag inden House of Dance holder 2 ugers juleferie. Jeannette Søndergaard, den ene indehaver af House of Dance udtaler, at det har været et travlt efterår for danseskolen. Udover at ha´ været rundt til konkurrencer i det meste af landet mange weekender i træk, har danseskolen haft dansere med i Aalborg Vinterrevy, medvirket i modeshows, Linse Kesslers shows og leveret undervisning og dansere til mange andre store events. Selvom der snart er juleferie fra den almindelige undervisning kører planlægningen videre, da der er flere store shows, der skal gøres klar til starten af det nye år.

Når danseskolen slår dørene op igen onsdag d. 3. januar står House of Dances dygtige instruktører klar til at tage i mod såvel nye som eksisterende elever med spændende nye danse på de mange hold.

 

 10 års jubilæums Afdansningsbal for House of Dance 

I weekenden kunne House of Dance holde deres 10. afdansningsbal i en total udsolgt KFUM-hal. Dagen blev kulminationen på mange måneders forberedelse; hallen blev total forvandlet af flot belysning, festklædte gæster, farverige kostumer og ikke mindst 2 kæmpe storskærme, hvor tilskuerne ved hvert nummer kunne følge med i billeder, der passede til den enkelte dans. Scenen var pyntet med flotte store sølv trolde, sølv lametta og store sølv kugler venligst udlånt af bySommer.

Dagen startede ud med en festlig indmarch af alle dagens deltagere, fulgt af et flot åbningsnummer fra Aalborg Vinterrevy, hvor House of Dance leverer dansere til. Herefter fulgte danseskolens yngste elever Fun & Dance for 2-3 årige og dernæst en cocktail af al slags dans: hip hop, showdance, sportsdans, MGP, børnedans, pardans, disco, ballet, moderne og breakdance.

Dagen sluttede af med en flot opsætning af den populære børnefilm ”Trolls”, her var ca. 75 elever sat sammen på tværs af hold og igennem dans, sang og videoklip på storskærmene fortalte historien om de kendte trolde. Finalen sluttede af med et totalt fyldt dansegulv, hvor alle elever dansede til Justin Timberlakes populære ”Can´t Stop the Feeling” fra Trolls filmen. Til glæde for de yngste elever var der flere gange i løbet af dagen besøg af kæmpe maskotten ”Poppy”, hovedpersonen fra Trolls.

Henrik Tøsbæk, den ene indehaver af House of Dance, udtaler at han er meget tilfreds med dagens forløb og understreger, at det ikke ville være muligt at lave så stort et show uden danseskolens mange dygtige instruktører og frivillige hjælpere. Danseskolen blev skabt for 10 år siden af kærlighed til dansen og med mål om at skabe et sted, hvor der var plads til fællesskab og venskaber på kryds og tværs af stilarter, alder og niveau. Vi føler, vi har samlet et fantastisk team af dygtige mennesker, der er med til at viderebringe disse værdier til danseskolens elever. Vi glæder os til at skal i gang med planlægningen af endnu en ny og spændende sæson.

House of Dance kører 4 ugers sommerdanse kursus frem til sommerferien og derefter glæder de sig til at tage i mod såvel eksisterende som nye elever når danseskolen starter op igen i uge 34.

 
Dans, Aladdin og et brag af et Afdansningsbal
House of Dance afholdte deres årlige afdansningsbal i KFUM hallen. Det blev et brag af en dag hvor KFUM hallen var total forvandlet af flot belysning, festklædte gæster, farverige kostumer og en scene sat i flotteste Aladdin tema. 1200 dansere og gæster nød dagen som blev åbnet af et flot nummer fra Aalborg Vinterrevy og efterfulgt af den herligste dans leveret af danseskolens mindste elever på Fun & Dance 2-3 år og dernæst en cocktail af al slags dans; pardans, sportsdans, showdance, børnedans, ballet, breakdance, hip hop og disco.

Dagen sluttede med en fantastisk Aladdin opsætning, hvor elever på tværs af hold og aldre fortalte Aladdin’s historie igennem dans og sang. En oplevelse som gik lige i hjertet på både forældre og elever. Traditionen tro kom alle forældre til sidst med på gulvet og dansede årets finale dans – Aladdin. En dans alle ser frem til hvert år.

Instruktørpokalen blev i år uddelt til Mikkel T. Jensen for mange års flot og inspirerende indsats med skolens mindre hip hop dansere og i den sidste sæson også House of Dance’s breakere. Mikkel har udvist en ekstraordinær god evne til at engagere eleverne, motivere dem til at dygtiggøre sig og har en fantastisk evne til lade glæden ved dans smitte af på hans elever. Derudover er Mikkel altid villig til at hjælpe til med shows til diverse arrangementer og det sætter danseskolen og eleverne stor pris på. Mikkel modtog dog denne flotte pokal iført en noget anderledes påklædning. Pokalen overrækkes altid efter årets instruktør dans, hvor Mikkel sammen med resten af House of Dance’s instruktører gav den som Spice Girls til stor glæde for alle elever og gæster.

Fra House of Dance’s fire ejere, Søren Lübech, Henrik Tøsbæk, Jeannette Søndergaard og Susanne Lübech lød der efter en veloverstået instruktørdans, en stor tak til danseskolens mange dygtige og professionelle instruktører for deres evige stærke og loyale engagement. House of Dance har 26 instruktører ansat. Det lyder af mange, men ønsket om, at have den bedste instruktør til hver stilart kræver en stærk trup og det ses tydeligt på eleverne, at de når ekstra langt med de rette instruktører.

Næste år kan House of Dance fejre 10 års jubilæum i Aalborg – og planerne om en fantastisk sæson er allerede i fuld gang. Det har indtil nu været 9 fantastiske år, med sammenhold, danseglæde, flotte resultater og ikke mindst shows rundt omkring i ind- og udland. En historik som House of Dance kun har planer om at gøre endnu bedre. Fra denne uge og indtil sommerferien kører danseskolen 5 ugers forårsdans – og derefter glæder de sig til at se eksisterende samt nye elever til det 10. jubilæumsår med start i uge 34.
 
 
DM debut gav Sølv og Guld
Det var debut deltagelse da House of Dance i søndags deltog i danmarksmesterskaberne i kategorien mini production i Brøndby hallerne. I mini ion bliver holdene vurderet på evnen til at fortælle en historie igennem deres koreografi, deres dansefærdigheder samt kulisser og kostumer. 24 udvalgte dansere fra House of Dance i alderen 10 – 28 har trænet benhårdt siden oktober og rejste velfortjente hjem med en utrolig flot 3. plads, 24 bronzemedaljer og en flot pokal.

Om lørdagen foregik danmarksmesterskaberne i disco dans og her fik endnu en debutant fra House of Dance ved DM en flot 2. plads og sølvmedalje.
 
 
 
 
Et Imponerende Afdansningsbal

I lørdags blev House of Dance’s 6. afdansningsbal afholdt i KFUM hallen. Trods at arrangementet lå midt i Kristi Himmelfartsferien mødte 1100 dansere og publikum op i en fyldt hal, hvor flot lys, dekoration og røg dannede rammen om et stort og flot afdansningsbal. House of Dance’s dansere og instruktører præsterede et super flot og professionelt program i en cocktail af al slags dans; pardans, sportsdans, show dance, børnedans, ballet, break, hip hop, disco, jumpstyle, salsa og sluttede showet af med en flot James Bond finale.

Fra House of Dance’s fire ejere, Søren Lübech, Henrik Tøsbæk, Jeannette Søndergaard og Susanne Lübech blev der efter en veloverstået instruktørdans, sagt stor tak til både elever, forældre og især danseskolens mange dygtige og professionelle instruktører for deres evige stærke og loyale engagement. HOD’s instruktørpokal blev i år uddelt til Henriette Kristensen for mange års flot og loyal indsats.
 
Der blev også sagt stor tak til House of Dance’s æresmedlem Lilli Nicolaisen. En stor tak for hendes indflydelse på dansen gennem mange år samt store betydning for såvel indhaverne af House of Dance samt mange af de nuværende instruktører gennem deres opvækst som barn og voksen. House of Dance er utrolig glade for, at de er med til at holde dansens niveau på et højt plan i Aalborg og at de i fællesskab med elever og instruktører er i stand til leverer shows med kostumer, skuespil og masser af dans.
 
 
 
3 x DM GULD til Aalborg

I søndags fik House of Dance, Aalborg ikke mindre end 6 nye danmarksmestre i Latinamerikansk dans. Stævnet blev afholdt i Forum i Horsens med ikke færre end 215 deltagende par. Parrene Casper Ravn Frederiksen & Karoline Virginia Akselsen, Rasmus Ljørring & Kathrine Hamann Søndergaard samt Mathias Nyborg og Katrine Dissing, der træner i House of Dance opnåede alle 3 par at stå helt øverst på skamlen med det eftertragtede guld om halsen.
 

For Mathias Nyborg og Katrine Dissing var det deres 3. Danmarksmesterskabs titel i dette efterår, hvilket må siges at være intet mindre end fremragende for de to 11 årige, der kun har dannet par på dansegulvet i 5 måneder. Til dagligt bliver der trænet hårdt på teknik, holdning udstråling m.m. Den hårde træning og en utrolig flot indsats på gulvet til DM bar frugt og parrene drog retur til Aalborg med en velfortjent sejr og ny gejst til næste mål som allerede er den kommende weekend. Foruden guldmedaljerne vandt Kim Hilton Christensen og Ea Haahr ligeledes fra House of Dance en flot bronze medalje til DM.
 
 
Et 1. Klasses Afdansningsbal

House of Dance’s afdansningsbal i KFUM hallen var en helt utrolig oplevelse udover det sædvanlige. 1300 dansere og publikum var samlet i en fyldt KFUM hal, hvor flot lys, dekoration og røg dannede rammen om Aalborg’s flotteste afdansningsbal siden Lilli Nicolaisen’s afdansningsbal i Aalborg Hallen før i tiden. To af danseskolens elever Liv & Anders underholdt med lækker live saxofon og klaver, som optakt til den traditionsrige indmarch. Efter indmarchen gik det løs, og et 5 timers super flot og professionelt program af al slags dans i flotte kostumer løb af stablen. Programmet bød på standard, latin, showdance, børnedans, ballet, break, hip hop, jumpstyle, disco, salsa, rock’n roll, broadway musical, live sang og et flot Michael Jackson finaleshow m.m. Det var tydeligt at mærke på publikum, at de blev godt underholdt og danserne nød at performe og se på de andre dansere.

 
Selvom man er danseskoleejer, er det skønt at kan lade sig overraske fortæller House of Dance’s ejere, Henrik Tøsbæk, Jeannette Søndergaard, Søren og Susanne Lübech. Dette 3. afdansningsbal satte tydelig streg under, at House of Dance er Aalborgs absolutte største danseskole og i en klasse for sig. Vores instruktører er utrolig professionelle og kreative. Deres moral er utrolig høj og det smitter positivt af på skolens elever. Vi har i House of Dance et samarbejde og sammenhold mellem instruktørerne og eleverne på tværs af holdene som får kreativiteten til at sprudle og danserne til at udvikle sig bedre end ellers. Det kommer til at gå lang tid inden vi falder ned igen, efter sådan et show.
 
Glæden ved dans, er ubeskrivelig og når man så er i stand til at dele den med 1300 andre bliver det en helt utrolig oplevelse. Traditionen tro blev dagen afsluttet med fælles spisning og fest til den lyse morgen for både unge og voksne i House of Dance’s lokaler på Vesterbro. Nu glæder alle sig til House of Dance’s sportsdag d. 6. juni, hvor alle eleverne inviterer familien med til en dejlig dag og god afslutning på sæsonen.
 

 
FAME workshop i Aalborg
House of Dance åbner dørene op for drømmen om at blive danse- eller musical stjerne. FAME er fælles betegnelse for dans, musik, drama og sang. Hvis du er 12 år og op, har du fra fredag d. 13. april mulighed for at følge en spændende 3 – turs workshop hos House of Dance på Vesterbro i Aalborg. Det foregår henover tre fredage eftermiddage. På workshoppen får du muligheden for at snuse til hvad det kræver at blive danse- og/eller musical stjerne, du får prøvet dans, sang og drama.
 
Undervisningen foregår hos danseskolens instruktør Nina Munkholm. Nina Munkholm har en baggrund som professionel danser på teateret i store musicals som Chicago, Cassiopeia, The Producers, Cats, Skønheden og Udyret, Miss Saigon m.fl.

 
 
 
 
 
 
ChokIt til House of Dance’s Afdansningsbal 

House of Dance, Aalborg afholdte i weekenden skolens 4. afdansningsbal. House of Dance’s afdansningsbal bærer tydelige præg af de daglige leders opvækst hos Aalborg’s gennem tiden største danse legende Lilli Nicolaisen, som fyldte 80 år i lørdags. En opdragelse der bevirker, at et afdansningsbal ikke bare er et show i en idrætshal, men en højtidelig dag der kræver flot udsmykning, belysning, kostumer og et professionelt show der underholder og overrasker publikum. Og dette var præcis hvad House of Dance’s dygtige dansere og dens instruktører leverede til ca. 1200 glade og stemningsfyldte gæster i KFUM Hallen.

 
Takket være House of Dance’s samarbejde med ChokIt omkring koreografi og levering af dansere til årets børne MGP, kom ChokIt og gav show sammen med skolen’s dansere. Det var en utrolig oplevelse for de mange dansere der fyldte gulvet og som alle kom i ChokIt ’tøjet’, som kendt fra fjernsynet. Derudover var dagen en fantastisk blanding af børnedans, cabaret, showdance, latin, standard, ballet, hip hop, break, disco, rock’n roll og m.m. Traditionen tro sluttede ballet med spisning og fest til den lyse morgen for både unge og voksne i House of Dance’s lokaler på Vesterbro.
 
 
 
 
 
Guldregn i House of Dance, Aalborg

Guldmedalje til House of Dance igen. Ovenpå forrige uges flotte guldmedalje i Standard danse til Peter Christensen og Helena Bakholm, slog House of Dance’s CIA hip-hop hold absolut succesen fast ved weekendens Danmark Mesterskab i Hip Hop International. Den prestigeværdige 1. plads, med tilhørende guldmedaljer, en flot pokal og ikke mindst direkte adgang til WM i Las Vegas var uundgåelig efter 2 pragt shows i såvel indledende runde som i finalen. Der var heller ingen tvivl blandt dommerne, som havde CIA nr. 1 i begge runder. En utrolig flot og kreativ koreografi leveret af Jess Frost, instruktør i House of Dance, samt en utrolig præcision og skarphed fra samtlige dansere førte CIA til tops i den internationale hip hop elite.

 
Med stor sejrsrus i blodet, kørte danserne direkte videre til Dansk Varmblods Hingste Kåring i Herning Messecenter. Der var de sammen med andre House of Dance dansere booket til at levere diverse danseshows i fornemt selskab, medDanmarks elite ryttere og mest succesrige heste, samt arrangementets festlige konferencier Peter Mygind. 6.000 tilskuere gav danserne en uforglemmelig stor applaus, da arrangementets speaker midt i showet annoncerede deres halvanden time gamle guldmedaljer. En fantastisk oplevelse og weekend for både danserne i House of Dance og danseskolen, som stoler på at bredde og gode rammer er vejen til succes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Michael Jackson har fået drengene på dansegulvet hos House of Dance

At en Michael Jackson workshop skulle få så mange fantastiske friske drenge på dansegulvet, var der ingen i House of Dance der havde regnet med. Da House of Dance, Aalborg i september første gang åbnede dørene for Michael Jackson blev de mødt af en lang række unge mennesker, som alle sydede af sprudlende danselyst i hele receptionen og til stor overraskelse var 80% af de fremmødte, drenge.
 
House of Dance har mange drenge og mænd i medlemskartoteket, men det er yderst sjældent at man i dag finder et dansehold med så stort et overtal af drenge, med undtagelse af skolens break/capeoira hold. Ikke nok med at der var mange drenge og mange elever på holdet, der var også en uventet og helt utrolig danseiver og glæde blandt de nye elever, fødderne stod ikke stille og der gik ikke længe før eleverne startede på at moon walker ud af cafeen efter træning. Holdets træner Christian Trynskov var overvældet over elevernes enthusiasme og sørgede for at de allerede efter 4 undervisningsgange var med til deres første show i Aalborg Storcenter.
 
Michael Jackson holdet var planlagt som en 10-turs workshop, men på baggrund af elevernes forespørgsel er holdet blevet forlænget og forsætter resten af dansesæson til maj 2010. Og fra d. 8. januar kan de mindre søskende komme med på den nye workshop for 6 – 10 år.
 
 


Hold i dag

Instagram

Se vores instruktører