HOUSE OF DANCE er Aalborgs største danseskole. Danseskolen blev stiftet i august 2007 af kærlighed til dansen af Jeannette & Henrik Tøsbæk og Susanne & Søren Lübech. Danseskolen drives siden 2016 kun af Jeannette og Henrik, men stadig med Susanne og Søren på sidelinjen som instruktører, speaker og meget andet. 

 

Jeannette og Henrik har dannet par på dansegulvet siden de var 7 år gamle, her blev de sat sammen af deres danselærer Lilli Nicolaisen og har danset sammen lige siden, senere blev de også kærester og er nu gift og har en datter.

 

Jeannette og Henrik er vokset op på Lilli Nicolaisens danseskole i Aalborg og har turneret med ”Lilli Dancers” og været med på mange skønne danseture ikke mindst flere rejser med shows i Thailand. De flyttede som unge til London for at studere og dygtiggøre sig inden for dansen og blev professionelle i 1997. De har rejst rundt i 3 år med det verdensomrejsende danseshow ’Burn the Floor’ og har lavet shows på de største scener i det meste af Europa, i Australien af flere omgange og ikke mindst 6 mdr. i USA, hvor de blandt andet dansede på Broadway. Parret har optrådt i diverse TV-shows og har også repræsenteret Danmark ved både NM, EM og VM.  Begge er uddannet som eksaminerede danselærer og dommere under DDD (De Danske Danseskoler). 

 

Danseskolen blev skabt for at give eleverne den gode oplevelse af at være på en danseskole, præcis som de selv husker det fra deres barndom. Et sted, hvor ekspertise, sammenhold, dans på tværs af genrer, moral, etik og dannelse forenes i en værdifuld cocktail. HOUSE OF DANCE tilbyder alt slags dans under et tag, contemporary, hip hop, showdance, pardans, MGP, sportsdans, ballet, børnedans, disco, TikTok dans, seniordans og meget mere. De yngste elever er knap 2 år og de ældste på seniorholdet er i 80érne – så der er plads til ALLE!

 

Jeannette og Henrik er stolte over at have samlet en fantastisk lærerstab med veluddannede instruktører med stor erfaring. Danseskolen har 3 sale med lækre Junckers dansegulve, spejlvægge og musikanlæg. Derudover tilbyder danseskolen en café med de perfekte rammer for samvær og et godt ventested med mad og drikke, borde til lektielæsning, wifi og et legerum til de mindste.

 

 

Hold i dag

Instagram

Se vores instruktører