Medlemslogin Opret profil
Skip Navigation Links
 
HOUSE OF DANCE er Aalborgs største danseskole. Danseskolen blev startet i august 2007 af Jeannette & Henrik Tøsbæk, Susanne & Søren Lübech, som har danset sammen siden de var børn. De fire dansere er vokset op hos Lilli Nicolaisens danseskole i Aalborg og har turneret med Lilli Dancers i Europe, Afrika, Asien og USA. De har alle været bosatte i udlandet gennem en lang årrække, men vendte tilbage til Aalborg og fandt sammen omkring dansen igen. Jeannette, Henrik og Søren flyttede til London for at danse. De har alle 3 danset professionelt i udlandet, rejst i 3 år med det verdensomrejsende danseshow ’Burn the Floor’, optrådt i diverse TV shows og er blevet færdiguddannet som eksaminerede danselærer og dommere under DDD (De Danske Danseskoler). Alt imens Susanne satsede på universitetet og handelskarrieren i udlandet.
 
Alle 4 har tidligere undervist hos Aalborg Danse Center, men ønskede at genskabe en danseskole, hvor eleverne kan få den gode oplevelse af at være på en danseskole, præcis som de selv husker det fra barn. Et sted, hvor ekspertise, sammenhold, dans på tværs af genrer, moral, etik og dannelse forenes i en værdifuld cocktail. HOUSE OF DANCE tilbyder alt slags dans under et tag, contemporary, hip hop, street, showdance, pardans, MGP, sportsdans, ballet, børnedans, disco, Dance Mix fitness, disco, TikTok dans, seniordans og meget mere.
 
De fire er stolte over at have samlet en fantastik lærestab med veluddannede instruktører med masser af international erfaring. Danseskolen har 3 sale med lækre Junckers dansegulve, spejlvægge og nye musikanlæg. Derudover tilbyder danseskolen en lækker café med de perfekte rammer for samvær og et godt ventested med mad og drikke, borde til lektielæsning, wifi så forældrene f.eks. kan arbejde og et legerum til de mindste.
 
I 2017 overtog Jeannette og Henrik administrationen af House of Dance, men Susanne og Søren fortsætter deres undervisning på danseskolen.