Medlemslogin Opret profil
Skip Navigation Links

2020/2021 17.08.2020  -  05.07.2021
Vejledning

LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING GRUNDIGT INDEN TILMELDING!   

Vi arbejder pt. på det nye program til sæson 21/22 - tilmeldingen åbner her på hjemmesiden i den første halvdel af juli måned.

For at tilmelde dig skal du oprette en profil. Du skal tilmelde dig inden din 2. dansegang. 

Hvis du ønsker at gå på flere hold, vil der være forskellige rabatter, der gælder:

Tilmelder du dig 2 hold opnår du 10% rabat på det billigste hold. For at få rabatten automatisk skal du tilmelde dig det længste/dyreste hold først.Du skal gennemføre 2 separate betalinger og til allersidst ved 2. hold tilmelding får du automatisk rabatten.

VIGTIGT! For at melde sig til Ubegrænset holddeltagelse (3 hold eller flere) eller opnå Kombi rabat (25% på 2. hold på udvalgte hold kombinationer) skal du tilmelde dig via flg. links, for at opnå din rabat: "UBEGRÆNSET" eller "KOMBI" og skrive de ønskede hold i bemærkninger. Du skal IKKE gå ind på de enkelte holdkasser.

Der opkræves 100 kr. admin gebyr pr. person (kun 40 kr. for forårsperioden) ved tilmelding (kun én gang uanset hvor mange hold, du tilmelder dig). Beløbet dækker bl.a. koda/gramex afgifter, udgifter til medlemssystem, DDD gebyrer etc.

Ønsker du at stoppe midt i en sæson, skal du udfylde udmeldelsesblanketten via hjemmesiden senest 14 dage inden en ny rate forfalder (kun muligt ved valg af ratebetaling).

 
 




Hip hop (Hip)
Der er fart på og vi fyrer fede trin af til den nyeste musik. Hip hop/Street indeholder mange stilarter inden for hip hop. Vores instruktører underviser i de forskellige stilarter, som passer bedst til hver aldersgruppe og niveau. House of Dance har en stor tradition inden for hip hop og et utrolig stærkt instruktør team som har deltaget ved både VM, EM og DM´er.
Vores hip hop hold starter fra 5 år og går op til elite niveau. Vi har også voksen hip hop, for de voksne som bare elsker at danse og har lyst til det en gang om ugen uden at skulle stille op til konkurrence.
Vi har 16 ugentlige hold inden for hip hop, så der er helt sikkert et der passer til dig.
Der er mulighed for at deltage i konkurrencer og shows.
Tilmeld/Læs mere - (6)

Showdance (Show)
Showdance er et hit for alle dem, der elsker spændende og sjove koreografier. Showdance er en danseform med meget få grænser, dvs. der kan laves funky danse til tidens musik, tema danse fra film, musicals, musik videoer el. andet.
 
Der arbejdes også med smidighed, motorik og balance og eleverne er garanteret en sjov og inspirerende lektion med sved på panden.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Vild med Dans (VMD)
Sjov, udfordrende og sved på panden, mens man lærer de kendte danse fra TV.
 
Stemningen er uformel og afslappet. Vi viser hvordan de populære danse også kan bruges som "gå-i-byen" dans.
 
Let at bruge - sjovt at lære.
 
I House of Dance har du mulighed for at få en erstatningstime på et andet pardansehold såfremt du skulle være forhindret på dit eget hold. Så du behøver aldrig at gå glip af din dansetime.
 
Vi har 10 forskellige hold og det er altid muligt at rykke op eller ned, hvis niveauet ikke passer.
Priserne er pr. person, da ikke alle deltager med sin kæreste/ægtefælle. 
 
 
 
Tilmeld/Læs mere - (10)

Jazzballet for voksne (Jazzb)
Jazzballet holdet henvender sig til voksne, der gerne vil udfordres i en sjov og lærerig time. 
Der arbejdes med koreografier, smidighed, motorik og balance og eleverne er garanteret en sjov og inspirerende lektion med sved på panden.
 
RABAT: Kombiner evt. dit medlemsskab til Jazzballet med Dance Mix, Pardans eller voksen Hip hop og få 25% rabat på billigste hold.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Modern/Contemporary (Mod)
I House of Dance ligger vi stor vægt på dansestilen modern/contemporary. Dette dels i respekt for genren selv som er en utrolig spændende, udfordrende og smuk danseform. Men i stor grad også fordi kernen i modern/contemporary er læren om teknik inden for dans. En teknik som kan overføres til alle genrer inden for dans. Det er tydeligt at se forskel på f.eks. en hip hop danser, som har teknikken fra modern/contemporary med sig og en som ikke har.
 
Modern/contemporary har sine rødder i balletten og showdance. Der bliver arbejdet intenst med smidighed, præcision og udførsel af dansen. Til alle som ønsker at dygtiggøre omend det er inden for hip hop, disco, sportsdans, showdance eller andet, så anbefaler vi på det højeste at deltage på et af vores modern/contemporary hold. Du vil mærke en tydelig forskel i din performance. Eller til dig som blot ønsker at deltage i modern/contemporary fordi det er så fantastisk en genre, så er det absolut også en mulighed.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Ballet (Bal)
Ballet kræver koncentration og selvindsigt. Du vil opleve, at der trænes med alle kroppens muskelgrupper og at du vil opnå god kropsstyrke og smidighed samt en flot holdning og en utrolig kropsbevidsthed. Der trænes ved barrer og der danses koreografier. Hvis du også danser andre stilarter, vil du opleve en utrolig forbedring idet at din styrke og teknik fra ballet, vil gøre dig en endnu stærkere danser i alle andre genrer.

Vi har altid vægtet den klassisk ballet utrolig højt i House of Dance, da den er grundstammen for dansen. Ballet er et yderst vigtig redskab bag alle dygtige dansere af begge køn og vi anbefaler stærkt alle danseinteresserede at tage balletundervisning sideløbende med deres træning i andre genre.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dance Mix (Dance)
Her prøver I mange forskellige stilarter til blandet musik fra diverse genre. Karin har sat sit helt eget præg på koreografierne og sørger for, at det bliver en sjov og ikke mindst svedig time. Dette er holdet for dig, der ønsker god motion og har lyst til at prøve lidt af det hele.

RABAT: Kombiner evt. dit medlemsskab til Dance Mix med Pardans, Jazzballet eller voksen Hip hop og få 25% rabat på dit Dance Mix hold.  
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hold i Dronninglund (Dron)
Vi har 3 Hip hop hold i Dronninglund Hallerne om onsdagen fra 4 år og op til 14 år.
 
Den søde Mille Kaastrup underviser alle 3 hold.
Tilmeld/Læs mere - (3)