Kidz/Fun&Dance/MGP

  
KIDZ/FUN & DANCE
 
House of Dance's KIDZ/FUN & DANCE hold er altid et kæmpe hit. Holdenes instruktør sørger for at børnene får en god danseoplevelse, har det sjovt og samtidig holder ro og koncentration i undervisningen. Børnene lærer, at bevæge sig til musikken og lytte til musikken. Der danses til de seje MGP børnesange, temasange fra kendte børneprogrammer samt de mere traditionelle danse. Kidz/Fun & Dance er en god start for børnene, hvor de lærer rytme, danseglæde samt at lytte og lære. Vi har 2 forskellige hold: 2 - 3 år og 4 - 6 år.
 
På 2-3 år skal der være 1 voksen med per barn. Holdene ligger lørdag formiddag fra hhv. kl. 10.00-10.30 og kl. 10.40 - 11.30. Imens de ældre børn danser, er der mulighed for hygge for søskende, forældre, bedsteforældre m.fl. i vores skønne cafe og legerum.
Tilmeld dig HER 

SHOW KIDZ

Showdance hvor musik og koreografi er tilpasset de yngste (4 - 6 år), så de er garanteret en sjov og lærerig time.
Holdet ligger onsdag kl. 16:55 - 17:45
Tilmeld dig HER

FUNKY KIDZ

Er du dreng eller pige i alderen 6 - 8 år, som brænder for at lære at danse som de gør i MGP og andre musik videoer, så er det her hold noget for dig. Det bliver rigtig godt med god musik og masser af energi og dans. Det er torsdag kl. 16:55- 17.45.
Tilmeld dig 
 
 
HIP HOP
Vi har også Hip hop 5 - 7 år lørdag kl. 10.00. Hip hop for de yngste er lige med seje danse, trin og koreografier tilpasset børnenes alder. Vil dit barn gerne danse som de gør i musikvideoerne, så skal vores hip hop hold prøves. 
Vi har hip hop hold fra 5 år og op til voksne.
Tilmeld dig HER 
 
 
Hold i dag

Instagram

Se vores instruktører