Klubmodul henter siden
Modern/Contemporary
Modern/Contemporary øvede ung/voksen | 317C
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
I House of Dance ligger vi stor vægt på dansestilen modern/contemporary. Dette dels i respekt for genren selv som er en utrolig spændende, udfordrende og smuk danseform. Men i stor grad også fordi kernen i modern/contemporary er læren om teknik inden for dans. En teknik som kan overføres til alle genrer inden for dans. Det er tydeligt at se forskel på f.eks. en hip hop danser, som har teknikken fra modern/contemporary med sig og en som ikke har.
 
Modern/contemporary har sine rødder i balletten og showdance. Der bliver arbejdet intenst med smidighed, præcision, udførsel af dansen og selvfølgelig koreografi. Til alle som ønsker at dygtiggøre omend det er inden for hip hop, disco, sportsdans, showdance eller andet, så anbefaler vi på det højeste at deltage på et af vores modern/contemporary hold. Du vil mærke en tydelig forskel i din performance. Eller til dig som blot ønsker at deltage i modern/contemporary fordi det er så fantastisk en genre, så er det absolut også en mulighed.

Pga. den store popularitet for stilarten tilbyder vi nu hold helt ned til 8 års alderen.


Læs mere

Holdnr.: 317C Modern/Contemporary unge, øvede/meget øvede 

Du kan få 25% rabat på ballet eller Showdance, hvis du også går på Modern/Contemporary holdet  - vælg Kombi kassen ved tilmelding!
Startdato
23.08.2023
Slutdato
12.06.2024
Tid/Sted
Onsdag 17:40-18:30 House of Dance, Sal C
Pris
970,00 kr.
Gebyr
100,00 kr..

Hold i dag

Instagram

Se vores instruktører