Medlemslogin Opret profil

HIP HOP STILARTER  

 
HIP HOP/STREET
Der er fart på og vi fyrer fede trin af til den nyeste musik. Hip hop street indeholder mange stilarter af hip hop. Vores instruktører underviser i de forskellige stilarter, som passer bedst til hver aldersgruppe og niveau. House of Dance har en stor tradition inden for hip hop og et utrolig stærkt instruktør team som har både VM, EM, DM m.v. med sig.
Vores hip hop hold starter fra 5 år og går op til elite niveau. Vi har også voksen hip hop, for de voksne som bare elsker at danse og har lyst til det en gang om ugen uden at skulle stille op til konkurrence. Vi har 16 ugentlige hold indenfor hip hop, så der er helt sikkert et der passer til dig.
Der er mulighed for at deltage i konkurrencer og shows i DDD, HHI, HHU og andre private turneringer. 
 
Tilmeld dig HER 
 
COOL YOUNGSTERS/COOL KIDZ 8 - 11 år
Vi har haft stor succes med vores cool youngsters hold de sidste år og forsætter derfor naturligvis denne succes. Er du dreng eller pige, som har lyst til at danse hip hop/street og lære de seje moves på dansegulvet, så er de her hold noget for dig. Det bliver rigtig godt. 
Holdene er torsdag kl.16.20 - 17.10 for begyndere og onsdag kl. 17.10 - 18.00 for lidt øvede/øvede. 
 
Tilmeld dig HER
 
FUNKY KIDZ
Er du dreng eller pige i alderen 6 - 8 år, som brænder for at lære at danse som de gør i MGP og andre musik videoer, så er det her hold noget for dig. Det bliver rigtig godt med god musik og masser af energi og dans. Det er torsdag kl. 16.15 - 17.05.
 
Tilmeld dig HER