Medlemslogin Opret profil

HIP HOP STILARTER  

 
HIP HOP/STREET
Der er fart på og vi fyrer fede trin af til den nyeste musik. Hip hop street indeholder mange stilarter af hip hop. Vores instruktører underviser i de forskellige stilarter, som passer bedst til hver aldersgruppe og niveau. House of Dance har en stor tradition inden for hip hop og et utrolig stærkt instruktør team som har både VM, EM, DM m.v. med sig.
Vores hip hop hold starter fra 5 år og går op til elite niveau. Vi har også voksen hip hop, for de voksne som bare elsker at danse og har lyst til det en gang om ugen uden at skulle stille op til konkurrence. Vi har 16 ugentlige hold indenfor hip hop, så der er helt sikkert et der passer til dig.
Der er mulighed for at deltage i konkurrencer og shows i DDD, HHI, HHU og andre private turneringer. 
 
Tilmeld dig HER 
 
 
FUNKY KIDZ
Er du dreng eller pige i alderen 6 - 8 år, som brænder for at lære at danse som de gør i MGP og andre musik videoer, så er det her hold noget for dig. Det bliver rigtig godt med god musik og masser af energi og dans. Det er torsdag kl. 16.20 - 17.10.
 
Tilmeld dig HER
 
HOUSE
House kommer af musikken ved samme navn og er en populær uptempo danse stilart, der handler om footwork kombineret med en blød flydende bevægelse i overkroppen
 
Tilmeld dig HER