Medlemslogin Opret profil
Skip Navigation Links

Sæson Nyheder

TIKTOK DANS 
Kom og vær på den nyeste danse dille, der har taget verden med storm.
På TikTok holdet lærer du nye små danse, og du vil også lære nogle af de mest populære danse,
som ligger på TikTok appen. House of Dance har sin egen TikTok profil, hvor vi vil lægge vores dansevideoer ud.
TikTok er en app som er blevet meget populær. Appen blev lanceret i 2014 under navnet musical.ly,
og har over 500 millioner brugere på verdensplan. Der er ca. 200.000 danske brugere.
Selvom man skal være 13 år for at måtte oprette en profil, er brugerne ofte fra 13 år og ned. Bemærk at det ikke er nødvendigt at have Appen for at være med på holdet.
Tilmeld dig HER 
 
COMMERCIAL JAZZ 
Er du vild med girly hiphop og teknikken fra jazz, så er dette lige holdet for dig. I hver time vil der være opvarmning bestående af grundlæggende jazz teknik som kunne være bestående af Plies, flatbacks, jazz walks og drejninger. Der vil også i opvarmningen være grundlæggende hiphop teknik bestående af grooves, isolationer og dansetrin. Til sidst i timen vil der være koreografi som kombinere girly hiphop og jazz til god pop-musik.
Dette vil give en alsidig danseform, som ses mere og mere i den kommercielle danse verden lige nu. 
Tilmeld dig HER 
 
HOUSE
House dans er en uptempo dansestil, der stammer fra New York. House har et energisk udtryk og lægger vægt på ben og fodarbejde samt flydende kropsbevægelser. House er en blanding af mange forskellige stilarter så som afrikansk, tap, salsa, samba, jazz, moderne, men det hører under streetdance genren. Dansens udtryk er glæde, rytme, energi og musikalitet.
Tilmeld dig HER 
 
SHOWDANCE BØRN - konkurrencehold
Holdet undervises af Laura Bloksgaard, der selv er en meget teknisk dygtig danser, men også lægger stor vægt på kreativitet og udtryk.
Vi forventer, at du har stor danselyst og elsker at performe. For at få så stærkt et hold som muligt opfordrer vi til, at man danser på mindst 1 andet hold. Ca. alder for holdet er årgang 2008 - 2011, dog må 2 personer være ældre.
Hold 416C torsdag kl. 16:00 - 17:00
Holdet kræver optagelse.
Tilmeld dig HER 
 
HIP HOP UNGE/VOKSNE MEGA CREW 
Ungdom/voksen elite hip hop hold. Holdet undervises af Mia Rasch og Asbjørn Kjølby som har stor erfaring med konkurrencehold. De er begge ambitiøse og målrettede med deres dansere og holdet kræver derfor, at du har et højt niveau, er meget seriøs omkring din dans og indstillet på at gøre en stor holdindsats.
Holdet danser torsdage kl. 20:00 - 21:45.
For at få et så stærkt hold som muligt opfordrer vi til, at man også danser på ungdomsholdet torsdag kl. 19:05 - 19:55. Mia og Asbjørn vil sørge for at få det bedste ud af hver enkel danser samt et stærkt hold.
Holdet kræver optagelse.
Tilmeld dig HER  
 
EXPERIMENTAL HIP HOP 
En Hip Hop stilart som bryder grænser for den gængse Hip Hop. Der eksperimenteres med basic Hip Hop trin dog uden at være begrænset af den traditionelle måde at bevæge sig på. Alle former for musik er tilladt, og er derfor med til at udvikle Hip Hop'ens trinsprog. Der fusioneres og leges med andre dansestilarter, som gør at udtrykket bliver mere personligt.
Tilmeld dig 
HER