Medlemslogin Opret profil

KONKURRENCE HOLD 

  
 
HIP HOP "TALENT" - TEEN ELITE!
Vi er glade for, at vi har fået sammensat et meget stærkt instruktør team til dette hold. Holdet består af Sabina Pedersen, Henriette Kristensen og Anne Arp. Sabina har boet de sidste mange år i København og har ikke mindre end 2 danse uddannelser med sig i bagagen fra henholdsvis Flow Dance Academy og CDS/Spahi Education som er nogen af de absolut førende steder i Danmark. Sabina har vundet Danmarksmesterskaber med sine hold uafbrudt siden 2008 og er ekspert i at føre hendes dansere helt til tops!! Sabina er ambitiøs og målrettet med sine dansere og holdet kræver derfor, at du har et højt niveau, er meget seriøs omkring din dans og indstillet på at gøre en stor holdindsats. Der vil blive lagt vægt på stilarter, talent udvikling af eleverne og teknik.
Holdet arbejder i første omgang hen i mod Kaufmann Cup (årgang 1999 - 2003 + 2 pers. må være ældre), der skal påregnes et beløb til kostumer, rejse og indgang til turneringerne.
Hold 419B: torsdag kl. 19.00 - 20.15
Tilmeld dig HER
 
HIP HOP SOLO/DUO/TRIO 
Har du et ønske om at stille op til turnering i solo, duo eller trio, så skal du tilmelde dig dette hold. Der vil blive undervist i teknik og gode råd til individuelle koreografier m.m. I vil blive gjort turneringsklare til at opnå de bedste resultater. Danserne kan stille op til DDD turneringer samt andre åbne turneringer. Holdet kræver, at du er øvet danser. Der er instruktør på den 1. fredag i hver måned, derudover fritræning. 
Tilmeld dig HER 
 
NSPIRE
Ungdom/voksen elite hip hop hold, skriv til os for info. Sabina Pedersen er instruktør på dette hold.
Tilmeld dig HER
  
SPORTSDANS
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle øvede hold, hvis man har lyst.
Tilmeld dig HER
 
DISCO
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle øvede hold, hvis man har lyst. 
Tilmeld dig HER