Medlemslogin Opret profil

KONKURRENCE HOLD 

  
 
HIP HOP "TALENT" - TEEN ELITE!
Holdet undervises af Mia Rasch, som har stor erfaring med konkurrencehold. Mia er ambitiøs og målrettet med sine dansere og holdet kræver derfor, at du har et højt niveau, er meget seriøs omkring din dans og indstillet på at gøre en stor holdindsats.
For at få et så stærkt hold som muligt opfordrer vi til, at man danser på Sabinas Elite show- og teknikhold torsdag kl. 20.00 -21.15. Mia og Sabina vil i tæt samarbejde sørge for at vi får det bedste ud af hver enkel danser samt et stærkt hold.
Ca. alder er årgang 2001 - 2005, dog må 2 personer være ældre.
Audition søndag d. 26. august kl. 15.00 - info kommer.
Hold 316B onsdag kl. 16.00 - 17.15
Tilmeld dig HER
 
HIP HOP SOLO/DUO/TRIO 
Har du et ønske om at stille op til turnering i solo eller duo, så skal du tilmelde dig dette hold. Der vil blive undervist i teknik og gode råd til individuelle koreografier m.m. I vil blive gjort turneringsklare til at opnå de bedste resultater. Danserne kan stille op til DDD turneringer samt andre åbne turneringer. Holdet kræver, at du danser på et andet hip hop hold. Holdet danser fredage i ulige uger.
Tilmeld dig HER
 
UNGE/VOKSNE (NSPIRE)
Ungdom/voksen elite hip hop hold. Holdet undervises af Mia Rasch som har stor erfaring med konkurrencehold. Mia er ambitiøs og målrettet med sine dansere og holdet kræver derfor, at du har et højt niveau, er meget seriøs omkring din dans og indstillet på at gøre en stor holdindsats.
Holdet danser søndage kl. 15.00 - 16.15
For at få et så stærkt hold som muligt opfordrer vi til, at man danser på Sabinas Elite show- og teknikhold torsdag kl. 20.00 -21.15. Mia og Sabina vil i tæt samarbejde sørge for at vi får det bedste ud af hver enkel danser samt et stærkt hold.   
Audition søndag d. 26. august kl. 15.00 - info kommer.
Tilmeld dig HER 
  
SPORTSDANS
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle øvede hold, hvis man har lyst.
Tilmeld dig HER
 
DISCO
Der vil være mulighed for at stille op til turneringer på alle øvede hold, hvis man har lyst. 
Tilmeld dig HER